影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實不男都唔係好頂得順D套野女角GE性格,不論漫畫定日版,當然韓版睇左頭2集都係超級頂唔順

暫時應該等佢完左之後飛去男主角大顯身手GE劇情

禁止訪問

伯爵府

好睇

男爵府

回覆:欺詐遊戲

一路有追覺幾好看,但最尾结局不太明,感覺虎頭蛇尾……最尾那集感覺不太好……

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

心朗小B 發表於 14-12-2 14:55
一路有追覺幾好看,但最尾结局不太明,感覺虎頭蛇尾……最尾那集感覺不太好……

...
我都係咁覺得, 最後得返20分鐘仲係講緊最尾個game, 而奸角只係口述自己既經歷, 如果講多D佢既經歷會好D.同埋最後幾分鐘, 男主角收到電話, 後面個電視幕場咪出左新聞字幕既, 係咪就係話奸角逃獄? 定係佢俾人捉左出獄? 呢度睇唔明.

男爵府

引用:Quote:心朗小B 發表於 14-12-2 14:55 一路

原帖由 goo_littlebb 於 14-12-02 發表
我都係咁覺得, 最後得返20分鐘仲係講緊最尾個game, 而奸角只係口述自己既經歷, 如果講多D佢既經歷會好D.同 ...
係啦!最後男一個鏡頭好似重轉髮型,奇怪

http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

心朗小B 發表於 14-12-2 17:26
係啦!最後男一個鏡頭好似重轉髮型,奇怪
應該係舖路再有下集.但姜道榮塊面又爆哂血俾人打完咁, 都唔知佢係逃獄定俾人捉走.

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

呢套要好用心睇字幕, 所以睇得慢D

首頁

尾頁

跳至