網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我18號比錢,一直冇出庫我又一直追一直被佢

原帖由 bbbPa 於 14-12-04 發表
我18號比錢,一直冇出庫我又一直追一直被佢地耍,到27號順豐客服打比我話只搵到部份件,會送住比我先,仲比埋 ...
報料報料
剛才我再打去順豐追查我兩件件的下落,佢地又再玩我話要問倉,咁我就同個客服講,既然咁多日,要運嘅都運左落來,所以你地揾唔到我啲貨,我就有理由相信係你地整唔見左,所以唔好再玩我,我要求你地立即,係立即,賠償我兩份件嘅貨價加全數運費,理由係你地兑現唔到服務承諾,如果順豐唔賠,我立即報上銷委會。
之後個服務員立即記下資及承諾會即賠,並承諾今晚8點半前通知賠償細節,我今晚等佢答左我後再報料

男爵府

引用:我也一樣,分左兩次寄,只有一件到左。另一

原帖由 natnatbaby 於 14-12-03 發表
我也一樣,分左兩次寄,只有一件到左。另一件仍未有影。電話打不到。
簡單來講,要佢賠晒貨價及全數運費,因為完全違背佢地嘅承諾,客人自己坐車上大陸收貨都快過佢9條街

大宅

回覆 yiu_fire 的帖子

我同你情況一樣,又係小左兩件,冇聲冇氣超過一星期,追極冇回應

大宅

回覆 Cupcakedream 的帖子

我都有件係18號顯示收左件,我問旺旺同香港客服(寫信)都冇人回,我依家都唔知點做好請問你果陣淘寶佢會唔會幫到你?

子爵府

p005535 發表於 14-12-4 14:07
回覆 Cupcakedream 的帖子

我都有件係18號顯示收左件,我問旺旺同香港客服(寫信)都冇人回,我依家都唔知點 ...
HAH 依家email 都唔回??!! 咁真係仲可以點搵佢地答

伯爵府

我都唔見左一件貨
到E+都未有消息。話會通知我去拎。但係成個星期都唔見佢地通知我
我一號再襟國際轉通[係等二單黎既]到今日都係冇消息。未出庫

子爵府

回覆:p005535 的帖子

有人回jor email 就係交比同事跟進 多謝哂

公爵府

哈哈媽咪 發表於 14-12-4 17:28
我都唔見左一件貨
到E+都未有消息。話會通知我去拎。但係成個星期都唔見佢地通知我
我一號再襟國際轉通[係 ...

我仲以為新嗰啲已經冇事添
我1號晚俾錢嘅今日收左貨囉

伯爵府

littledot 發表於 14-12-4 19:29
我今日見我果15間鋪既件都仲係未出庫。我幫人訂左個禮物話十幾號要。我又驚未運到,又驚佢地又唔見左件貨。其他野自己既就可以等。但係幫人地訂既真係唔係幾好意思。到時落唔到黎人地好失望。

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:順豐唔見左我啲貨

早知入黎睇左先,岩岩先比哂錢用順風

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

伯爵府

回覆 sumlam 的帖子

好似話後期冇事喎

男爵府

引用:早知入黎睇左先,岩岩先比哂錢用順風

原帖由 sumlam 於 14-12-05 發表
早知入黎睇左先,岩岩先比哂錢用順風
朋友上星期用,兩天便到,正常的。只上11月二十前後果D出事。我昨日問又話另一袋在深圳清關中,不過我吾係好信。

男爵府

引用:Quote:原帖由 natnatbaby 於 14-12-03 發表

原帖由 yiu_fire 於 14-12-04 發表
簡單來講,要佢賠晒貨價及全數運費,因為完全違背佢地嘅承諾,客人自己坐車上大陸收貨都快過佢9條街 ...
你是否有收到部份貨?我分開兩包,一包到左,吾知去吾去收。C6叫我咪收,我又心急取回一些冬天衣服。我信他們最後一次,下星期仍沒到,我便要求賠償。

男爵府

引用:Quote:原帖由+yiu_fire+於+14-12-04+發表簡

原帖由 natnatbaby 於 14-12-05 發表
你是否有收到部份貨?我分開兩包,一包到左,吾知去吾去收。C6叫我咪收,我又心急取回一些冬天衣服。我信他 ...
我收左第一包,仲有第二包未收,因為我係返到屋企先知有嘢欠

大宅

真心覺得大家應該一齊去消委會告順豐, 佢係速遞公司中收得最貴, 但係比d咁樣既服務我地。旺旺唔覆HOTLINE唔覆, 唔見貨又無指引點樣賠, 分明呃我地d消費者, 呢d不良商人不可助長

男爵府

回覆:順豐唔見左我啲貨

终於集齊2件

洋房

我21號合併, ARM ARM 2號先落到香港, 收到15件, 但冇左5件

男爵府

引用:我21號合併,+ARM+ARM+2號先落到香港,+收到1

原帖由 kjimmy 於 14-12-05 發表
我21號合併, ARM ARM 2號先落到香港, 收到15件, 但冇左5件
5件!好多喎,追追追,語氣一定要強硬,否則無人理

洋房

yiu_fire 發表於 14-12-5 22:07
5件!好多喎,追追追,語氣一定要強硬,否則無人理
咁絲打妳收番D貨未??

男爵府

引用:Quote:yiu_fire+發表於+14-12-5+22:07+5件

原帖由 kjimmy 於 14-12-05 發表
咁絲打妳收番D貨未??
未,但搞完一輪強硬嘢,佢家下叫我明天攞貨

首頁

尾頁

跳至