自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

別墅

回覆:產後抑鬱婦皮帶吊頸亡!!!

公爵府

牛年勳章

抑鬱真係好可怕,朋友嗰妹,家境幾好,有個好錫佢嘅老公同囡囡,身邊好多人羨慕佢,但因為抑鬱自殺C左。

希望BB同爸爸可以開心生活落去

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:【太陽報專訊】產後抑鬱婦自縊身亡,「兩月

公爵府

未曾生我誰是我,生我之時我是誰,
長大成人方知我,合眼朦朧又是誰,
來時糊塗去時迷,空在人間走一回,
不如不來亦不去,亦無煩惱亦無悲。

子爵府

RIP

珍珠宮

Siuchoi 發表於 14-12-15 10:40
我諗佢家人唔係好關心佢.....
都唔可以咁睇既..... 因為可能佢唔想其他人擔心, 表面冇野, 家人未必留意到.....
我果陣生完個女都抑鬱, 不過我有同姑娘傾, 係健康院見左幾次精神科姑娘, 慢慢就好D啦..... 我老公到而家都理解唔到點解我有時對住個女會咁憫! 淨係識叫我唔好咁既語氣同個女講野! 男人只會息事寧人, 你唔哭唔鬧就當冇事發生!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

因為情緒病而死好唔抵,好可惜!

禁止訪問

男爵府

當時我生完BB頭3個月心情都好大起伏, 未至於抑鬱都系不

禁止訪問

伯爵府

育兒性格勳章

引用:Quote:Siuchoi 發表於 14-12-15 10:40 我諗

原帖由 小寶貝兒 於 14-12-15 發表
都唔可以咁睇既..... 因為可能佢唔想其他人擔心, 表面冇野, 家人未必留意到.....
我果陣生完個女都抑鬱, 不 ...
我同意你嘅見解,表面睇真係睇唔出,純粹係自已同個腦鬥爭緊。

禁止訪問

男爵府

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

RIP 我好明白產後抑鬱真係好辛苦

子爵府

原來我當年生完大女係真有抑鬱,我有齊拒絕見人,唔想湊b及自責,一見到姑娘就喊,但我當自己唔係,時間咁就過去了,希望大家都唔好忽視,
rip

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我諗佢家人唔係好關心佢.....

原帖由 Siuchoi 於 14-12-15 發表
我諗佢家人唔係好關心佢.....
又未必 我生完大囡 我老公都好關心我 但我都一樣自殺 好彩救得番
我老公話個時我係佢地面前係好正常 無人估到原來我有產後抑鬱

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

各位媽媽有唔開心絕對要尋求協助
RIP

首頁
12345...8

尾頁

跳至