親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:回覆+-Athena-+的帖子Athen,+請問你個packa

原帖由 卓喬喬 於 14-12-23 發表
回覆 -Athena- 的帖子

Athen, 請問你個package喺邊度買?坐咩航機?住邊?thx
Scoot/carlton city

別墅

貓山王/D24/蘇單王都食左唔少 <= 你係邊樹買呀﹖我好LIKE榴槤㗎

另外見你去咗Singapore Zoo,想問你點搭車去。我上網查過,如從牛車水出發先搭SMRT再轉138,差不多要1.5小時,請指教。

別墅

貓山王/D24/蘇單王都食左唔少 <= 你係邊樹買呀﹖我好LIKE榴槤㗎

另外見你去咗Singapore Zoo,想問你點搭車去。我上網查過,如從牛車水出發先搭SMRT再轉138,差不多要1.5小時,請指教。

侯爵府

引用:回覆+-Athena-+的帖子貓山王/D24/蘇單王都

原帖由 臣臣媽 於 14-12-24 發表

貓山王/D24/蘇單王都食左唔少
我無去zoo ar

別墅

-Athena- 發表於 14-12-24 15:39
我無去zoo ar
OH SORRY,應該係SQUARE72至啱

別墅

回覆 square72 的帖子

HI SQUARE72,見你去咗Singapore Zoo,想問你點搭車去。我上網查過,如從牛車水出發先搭SMRT再轉138,差不多要1.5小時,請指教。

別墅

臣臣媽 發表於 14-12-24 16:11
回覆 square72 的帖子

HI SQUARE72,見你去咗Singapore Zoo,想問你點搭車去。我上網查過,如從牛車水出發 ...
Hi, 我們(一行六人,4大2小)今日都係由China Town MRT (NE4) 出發,在NE6轉車到NS16(Ang Mo Kio),再搭巴士138去zoo,差不多1.5hours,巴士大約坐40分鐘

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我都是新年去...我想問下去 legoland 可唔可以用新加波紙

我仲未唱紙幣?

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

QQfishma 發表於 14-12-19 12:35
3歲legoland可能無乜玩到,你考慮下值唔值得去新山玩

我都有個3歲bb..請問 legoland 是否真的無bb野可以玩到..?

仲想問下 3歲bb有什麼 地方 可以去玩下 同 去下?

謝謝

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:wlhpks+發表於+15-1-2+17:09+我都有

原帖由 QQfishma 於 15-01-02 發表
你小朋友幾高? 如果有100cm ,就好多野都玩得

唔係,就只可以坐船,揸車 (但未必夠力),親子救火,4D影院 ...
剛過了100cm 但不知個囡夠唔夠擔玩?

首頁

尾頁

跳至