美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

民房

返大陸平平地都OK呀
我一向都係幾喜歡影相既人 , 都係大陸影過4次相..
頭三次都係那些好...."行"既相 , 如婚紗 , 和服

但第四次唔係啦 , PRO d , 有天使 , 妖精等 , 個粧仲幾靚tim XD 又會修埋相

不過自從隱約見佢怎會photoshop 瘦身
我就上網自學photoshop , 學識修自己 .
自己修自己才靚嘛 XD

現在仲玩移花接木, 仲開心 , 見到自己係唔同既靚相度 , haha

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

民房

回覆 #19 ming2 的文章

話明影大肚相,我當然想有一個美好回憶啦!,大住個七個多月的肚子都去影相,都係想咁姐!我有唸過自己身體能否支持得住嗎?但當時一心想影得好,辛苦都值得,但最後這些大肚照卻令我產生後悔影咗的感覺!一点美好回憶也沒有,生氣一定有,在自己立場比錢買到美好回憶
錢又有咩所胃,但相片質素差,仲要我在响佢地立場唸!做生意係咁,但都冇理由比一隻像设打燈的vcd比我,有咩用呢?你要明白我唔想要一隻執過的vcd,而係想要夠光線的vcd相啊!

洋房

原文章由 nichilai 於 08-4-27 00:17 發表
話明影大肚相,我當然想有一個美好回憶啦!,大住個七個多月的肚子都去影相,都係想咁姐!我有唸過自己身體能否支持得住嗎?但當時一心想影得好,辛苦都值得,但最後這些大肚照卻令我產生後悔影咗的感覺!一点美好回憶也沒有,生氣一定有,在自己立場比錢買到美好回憶
錢又有咩所胃,但相片質素差,仲要我在响佢地立場唸!做生意係咁,但都冇理由比一隻像设打燈的vcd比我,有咩用呢?你要明白我唔想要一隻執過的vcd,而係想要夠光線的vcd相啊!

好同情你, 可能間野太多生意唔志在

你介紹我會唔會有9折?

洋房

原文章由 missholise 於 08-4-26 23:04 發表
返大陸平平地都OK呀
我一向都係幾喜歡影相既人 , 都係大陸影過4次相..
頭三次都係那些好...."行"既相 , 如婚紗 , 和服

但第四次唔係啦 , PRO d , 有天使 , 妖精等 , 個粧仲幾靚tim XD 又會修埋相

不過自從隱約見佢 ...

\
可能PM 相來看看嗎?

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我其實都好想映一d好似天使, 妖精, 仙女等等果d想, 所以之前都有諗過去AT. 不過你地又講到咁, 都係要考慮下先.

另外想問下你地有冇係台灣映過相係靚架, 又或者有呢D天使呀咁既造型? 我七月會去台灣呀, 如果有介紹下.
Latte, 又名臭TE或臭喵

民房

原文章由 reginetsui 於 08-4-27 00:35 發表

\
可能PM 相來看看嗎?

我剛upload 幾張去相薄
我自己就唔係好靚 , 我個frd 就靚d...
所以我upload 我個frd ge 相多D

我己經PM左條LINK俾你

民房

原文章由 nichilai 於 08-4-23 17:11 發表
我去影過大肚相,佢影得好差,水準低同的化妝好唔掂,
服務就一般啦!總知影完會有後悔感覺!

你影大肚相...點解唔like....
質素係點

咁你又覺得這個攝影師如何 ?
http://www.stephenimage.com/portrait/index_1.html

民房

其實你們可以去"影像舞台"這個論壇.
好多業餘攝影師都好想有人俾佢影....

民房

原文章由 missholise 於 08-4-27 15:12 發表

你影大肚相...點解唔like....
質素係點

咁你又覺得這個攝影師如何 ?
http://www.stephenimage.com/portrait/index_1.html

相薄裹的相片,執到個樣同身形唔多次自己囉!而D相好明顯個身白個塊面,這個我唸係化妝師用錯色的問題!但佢地冇留意到,也沒有為我執過,而大部份相片比較偏暗!
而vcd就全部都好暗!
因我從未找個攝影師幫我影過戶外相片,冇得比較,但我唸一定好過我老公幫我影嗰D相囉!

大宅

我個妹夫係業餘攝影師,佢幫過好多人影相(明星都有),朋友的結婚相亦影過不少,非常專業,有興趣可以pm我。

首頁

尾頁

跳至