興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:回覆 PallasChu 的帖子你年青時好靚現在心

原帖由 citty 於 15-01-02 發表
回覆 PallasChu 的帖子
其實我好低調架

Kandice    發表於 15-1-2 16:28
If children live with encouragement, they learn confidence. If children live with acceptance, they learn to love.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

StepStep504 發表於 15-1-2 12:13
原來夏胃E唔聲唔聲收納左好多粉絲架
BK 女神.

StepStep504    發表於 15-1-2 13:17

侯爵府

引用:原來夏胃E唔聲唔聲收納左好多粉絲架

原帖由 StepStep504 於 15-01-02 發表
我都唔知
可能係好多人入黎臨時版睇

If children live with encouragement, they learn confidence. If children live with acceptance, they learn to love.

侯爵府

引用:Quote:StepStep504 發表於 15-1-2 12:13 原

原帖由 cwpe12 於 15-01-02 發表
BK 女神.
我唔要做女神 !

我做番扮晒野得喇!

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

StepStep504 發表於 15-1-2 12:13

德不孤、必有鄰

Kandice    發表於 15-1-2 16:29
          You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

侯爵府

引用:Quote:StepStep504 發表於 15-1-2 12:13 原

原帖由 anixon 於 15-01-02 發表
德不孤、必有鄰
証明好多人都撐傘,不過係唔出黎同佢地班人交手啫

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

PallasChu 發表於 15-1-2 12:38
証明好多人都撐傘不過係唔出黎同佢地班人交手啫

係,我都收過好多不相識的JM pm叫我加油

我一直暗自感激 BK 仍然有好多咁 sweet 的JM,

一切 keep 晒起個心入面, 我絕對唔會爆人 pm ga, 各位放心

You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

水晶宮

M.I.L.L. 發表於 15-1-2 09:42
點解總有雞啼聲

呢排殺咁多雞, 雞啼聲響徹雲霄呀....陰公

侯爵府

引用:Quote:M.I.L.L. 發表於 15-1-2 09:42 點解

呢排殺咁多雞, 雞啼聲響徹雲霄呀....陰公
咪鬼理佢啦~我記得佢

佢話入黎挑機無非想引我地出去交流果位嘛

緊係留毛响樹,得閒入黎睇啦~
唔洗睬佢

男爵府

引用:Quote:原帖由 StepStep504 於 15-01-02 發

原帖由 M.I.L.L. 於 15-01-02 發表
點解總有雞啼聲
噢……

男爵府

引用:Quote:anixon 發表於 15-1-2 09:56 呢度係

原帖由 StepStep504 於 15-01-02 發表
讚成!!! 我地天南地北, 但時時會記得去買蔥.

我地乜都講, 我講先....
冇事嘛?

水晶宮

Kandice 發表於 15-1-2 13:08
冇事嘛?

可能係...每月總有肚痛時

男爵府

回覆:勿忘棵蔥~(有聚有傘)~志在吹水聯誼會

明後天迪迪尼銀咭可入場,jm留意啦

男爵府

引用:Quote:Kandice 發表於 15-1-2 13:08 冇事嘛

可能係...每月總有肚痛時
用暖袋fu下啦

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我仲以為你地心目中只有夏胃女神...
終於有JM記得我肚苛啦~~

cwpe12    發表於 15-1-2 13:49
~眼啤啤, 吹咩咩~

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Kandice 發表於 15-1-2 13:12

我上星期先去完敵敵尼....真係ELSA好醜怪A~
~眼啤啤, 吹咩咩~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

PallasChu 發表於 15-1-2 12:25
我唔要做女神 !

我做番扮晒野得喇!

唔做女神, 大家一齊做靚太.

侯爵府

引用:明後天迪迪尼銀咭可入場,jm留意啦

原帖由 Kandice 於 15-01-02 發表
我有金卡,不過就黎考試,要過咗1月中先去得

子爵府

PallasChu 發表於 15-1-2 13:04
咪鬼理佢啦~我記得佢

佢話入黎挑機無非想引我地出去交流果位嘛
奇實佢甘樣入黎, 由吾米志趣相投, 而係挑機的話, 加上里到不是討論區, 可以点處理?

Kandice    發表於 15-1-2 16:30

侯爵府

引用:Quote:PallasChu 發表於 15-1-2 12:25 我唔

原帖由 cwpe12 於 15-01-02 發表
緊係當然啦~

首頁

尾頁

跳至