美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

引用:我12月16號整,今日係\\\"滿月\\\"後第2日,最

原帖由 tls411 於 15-01-18 發表
我12月16號整,今日係"滿月"後第2日,最下邊係啱先影的
點解我覺得開左眼頭同無開,好似分別唔大咁既??

同埋個雙眼皮有d一高一低~

大宅

引用:我特登整理出來,我做完呢3樣無後悔過!但

我特登整理出來,我做完呢3樣無後悔過!但唔建議開眼頭,因為唔係高醫生做,係另一個男醫生做,我係完全無 ...
請問開眼頭係喺眼頭位界一刀咁?

伯爵府

小manman 發表於 15-1-18 21:19

其實好難整, 好易一高一低。

侯爵府

回覆:高醫生....好多人話佢好?

其實微整形係冇可能100%絕對整得靚,好認同queenie果句,復完之後有70-80%已經可以接受,唔可能追求全美

大宅

回覆:tls411 的帖子

東門邊度,?我想整雙眼皮,請問幾錢?

複式洋房

引用:但大陸我真係好怕有冇人都試過我覺得有的係

原帖由 chris-06 於 15-01-17 發表
但大陸我真係好怕

有冇人都試過
咁恐怖😳

翡翠宮

引用:我12月16號整,今日係\\\"滿月\\\"後第2日,最

我12月16號整,今日係"滿月"後第2日,最下邊係啱先影的
你整完第一日都唔係真係好腫咋喎,可接受呀!!

想問下你整完的第二同第三日,有無瘀紅呀??

同埋,整完後幾耐最痛呀??

男爵府

回覆 蝦皮同學 的帖子

我咩埋眼真係唔知佢點整,應該似你講嘅咁樣介少少再聯一針,因1星期後要返去拆綫!

大宅

引用:東門邊度,?我想整雙眼皮,請問幾錢?

原帖由 sammy822 於 15-01-18 發表
東門邊度,?我想整雙眼皮,請問幾錢?
我問左1500吊線加500抽脂

男爵府

小manman 發表於 15-1-18 21:19

你指我嗎?點解會覺得分別唔大?我自己覺得隻眼大左精神左好多!眼形都唔同曬!身邊個個都話靚左!至於高低唔對稱,呢個好多人都會,消腫後先知後果ga!所以我會再北上一次!

大宅

引用:Quote:小manman 發表於 15-1-18 21:19 點解

原帖由 tls411 於 15-01-19 發表
你指我嗎?點解會覺得分別唔大?我自己覺得隻眼大左精神左好多!眼形都唔同曬!身邊個個都話靚左!至於高低 ...
好恐怖咁呀不過你整完對眼真係有神左

男爵府

回覆 蝦皮同學 的帖子

你可以再講價!唔怕ga!係大陸消費,講價正常到不得了!唔使擔心講價會影響效果!我都講完價先去,但去到忽然建議我做韓式定位,講比一般吊線效果好,而且又係新野,我有試過講價,但一分都唔比少!至於開眼角,我卻因為擔心緊後果問題忘記左講價,話3000就真係比左3000,失策!

大宅

引用:回覆 蝦皮同學 的帖子你可以再講價!唔怕ga

回覆 蝦皮同學 的帖子

你可以再講價!唔怕ga!係大陸消費,講價正常到不得了!唔使擔心講價會影響效果!我 ...
請問你抽脂係抽眼皮for吊線?

韓式定位同5吊線有分別嗎?

男爵府

回覆 sammy822 的帖子

我PM你醫生資料!普通吊線一般做¥1500,你可以講完價先去!但要有心理準備去到可能建議你整其他,你因應自己需要去決定!去前做多功課!例如5點同3點分別、吊線、有可能建議你抽脂或做韓式定位(韓式定位包埋抽脂)!價錢方面都有唔同!

侯爵府

回覆:iyaya 的帖子

香港貴一貴 都唸唸 何況大陸 不過我唔會去大陸整

男爵府

回覆 蝦皮同學 的帖子

我前邊講錯左,其實韓式定位已經包括埋吊線同抽脂,因為我2樣都需要,先建議我做韓式定位,抽脂嘅針口位置順便介少少咁樣,吊線係埋條綫落眼皮,我呢隻屬於微創手術,聽落幾恐怖,其實唔使驚!傷口唔明顯!依家已經唔覺眼!

大宅

引用:回覆 蝦皮同學 的帖子我前邊講錯左,其實韓

回覆 蝦皮同學 的帖子

我前邊講錯左,其實韓式定位已經包括埋吊線同抽脂,因為我2樣都需要,先建議我做韓 ...
你意思係韓式定位好過吊線?
其實2者分別喺邊呢?我知道我做吊線都一定要抽脂先

男爵府

回覆 蝦皮同學 的帖子

係!貴過吊線ga~哈哈!咁佢肯定叫你做韓式定位啦!

大宅

引用:回覆 蝦皮同學 的帖子係!貴過吊線ga~哈哈

回覆 蝦皮同學 的帖子

係!貴過吊線ga~哈哈!咁佢肯定叫你做韓式定位啦!
你復原要幾耐呀?幾多日先唔再腫睇唔出整過呀?
係咪未好返都唔可以帶cons架?

哈哈…唔好意思咁多問題

男爵府

小manman 發表於 15-1-19 00:12
你整完第一日都唔係真係好腫咋喎,可接受呀!!

想問下你整完的第二同第三日,有無瘀紅呀??

一路都有戴cons,整完第一日少少腫,第二、三日腫D,頭果幾日要勤敷冰!1個星期後慢慢消腫,但我依家仲未係完全消腫ga!我估再半個月後會消曬!但依家D人睇唔出我整過!

首頁

尾頁

跳至