美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由 desmondw 於 15-01-20 發表我

原帖由 kaiowong 於 15-01-20 發表
我做開果間laser $4980 小腿,都係360度,仲可以free 多一part 俾我
pls pm~

子爵府

陪月勳章

腳毛比較幼, 做laser會好D, 但最好搵D永久保養得嚟唔駛加錢, 我個fd之前join 過一間中型, 話就話會保養, 但每次都要俾多$300
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

複式洋房

引用:Quote:原帖由 kaiowong 於 15-01-20 發表我

原帖由 yimms 於 15-01-21 發表
pls pm~
Pls pm, Thanks

複式洋房

引用:Quote:原帖由 maggie-chen 於 15-01-20 發

其實我打左兩三次已經見有效果,反正佢$4980 係永久的。
Pls pm, Thanks

禁止訪問

引用:腳毛比較幼,+做laser會好D,+但最好搵D永久

禁止訪問

引用:Laser+好!+我做嗰部機係叫+\\\"GentleLase+P

複式洋房

引用:Quote:原帖由 desmondw 於 15-01-20 發表我

我做開果間laser $4980 小腿,都係360度,仲可以free 多一part 俾我
可以介紹我嗎?我想快D打。

洋房

都幾抵, 有衝動想試,可以俾d資料我嗎?

大宅

我琴日先岩岩去完a+度脫小腿
同jm講既一樣一d都唔hard sell

依家會員refer會有6折
小腿折左4次都係$6780
抵過我之前join既medilxxx 同 lumierx好多
lumiexx之前sell我咩週年都要8500....]

如果有興趣可以拎我個會員no. AP06600
一齊有折我又可以草分

複式洋房

引用:Quote:原帖由+kaiowong+於+15-01-20+發表我

原帖由 desmondw 於 15-01-22 發表
都幾抵, 有衝動想試,可以俾d資料我嗎?
已經俾左資料你地喇,pls check

別墅

回覆:想脫小腿毛, Laser 好定彩光好

甘睇黎我做開果間仲平... 98xx 包3個部份永久。係laser _叫咩冰肌XX 感覺暖暖甘嘅,請問JM用果D係咪都一樣架?

禁止訪問

引用:我琴日先岩岩去完a+度脫小腿同jm講既一樣一

禁止訪問

引用:甘睇黎我做開果間仲平...+98xx+包3個部份永

子爵府

陪月勳章

icesummer 發表於 15-1-21 22:49
點解要比$300?
話唔知係啲咩嘢費用, 我都唔記得
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!

大宅

icesummer 發表於 15-1-22 19:24
咁個價錢都ok。我search過話用755機脫毛最好。你去果3間都係用同一部機,可以比較下個感覺嗎?邊間最hard s ...
講真 我點解去3間係因為我覺得係同一間做一定係貴d 所以我不停上網搵refferal

medilaxx: 多打手, 絕對hardsell 但你唔買都唔會黑你面, 但我個人覺得同一部機佢最貴同埋d人打得麻麻地
lumierx: 冇咩人知 我join佢755 underarm既 同一部機 唔算hardsell, 打得好好多 打完出黎係有3-4條漏打
a+: 逐次比 呢樣最好 又平! 1d都唔hard sell 問左我仲有冇其他part想整 我話冇都再煩 打得極好 好仔細!

我冇話推邊間 因為我個人覺得 只要睇準時機去就得 例如有promote/有人refer 呢d一定平過其他

希望幫到你

禁止訪問

引用:Quote:icesummer+發表於+15-1-21+22:49+點

禁止訪問

引用:Quote:icesummer+發表於+15-1-22+19:24+咁

大宅

icesummer 發表於 15-1-23 11:01
唔該曬!咁我又可以考慮下呢間a plus啵
記得唔好係同一間做晒丫 要多d留意有咩優惠
反正慢慢脫都冇所謂

3間我都係member 想要既pm我 一齊草分

依家medilaxx做緊referral 6折
a+都係6折

子爵府

陪月勳章

dream_blue 發表於 15-1-23 10:16
講真 我點解去3間係因為我覺得係同一間做一定係貴d 所以我不停上網搵refferal

medilaxx: 多打手, 絕對hard ...
唔係好明, 點解分開三間公司會平D?

如果你打同一個位,join一間包保養嘅,咁你俾一間錢就已經唔駛再俾

如果你打唔同位置嘅,通常join多幾part仲平,唔明點解要走來走去?

子爵府

陪月勳章

icesummer 發表於 15-1-23 10:59
你朋友咁都肯比,真好人。
係懵先真,佢話以為一定要俾

首頁

尾頁

跳至