婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:阿老爺, 你發完你嘅窮惡未呀!

你個case同我好似!不過我c6同佢老豆好似仇人,我地當佢不嬲當佢透明,好耐無見,呢d人唔值得有人尊重

大宅

回覆:wahiuma 的帖子

我一定唔會比,我一個月返工唔算辛苦,打自己人工,雖然係咁,但我唔會蹤容呢啲人

大宅

回覆 M.A.C 的帖子

我都同過C6叫99唔可以再比62咁樣

C6話如果唔比錢佢, 佢一樣會去借財仔

最後都係攪到99

佢琴晚想攪神枱D野
(神枱有C6嘅爺爺, MAMA嘅神主牌)

99叫62唔好攪

因為我宜家大緊肚, 唔可以攪呢D

99叫C6出房求62唔好攪...

62都話唔會求佢, 如果爺爺, MAMA係有靈性, 上天知靈就唔會攪到我肚裡面果個

大宅

回覆 Gracenbb 的帖子

我62琴晚叫我唔好叩佢做老爺TIM喎....

又話要同99離婚

話我C6同叔仔係99同出面第2D男人生嘅....

因為兩個仔都唔關心佢

又話我99比綠帽佢戴呀咁.... 佢都痴線!!!!

佢一個人唔好老脾就攪到成家人冇日安寧

伯爵府

回覆 245 的帖子

咁咪仲好,既然62想要離婚,真係一天都光哂。

快d叫你99把握生路,無贍養費都要離婚呀!

反正2個仔會比家用99,咁99又可以搬走,你地又唔駛日日對住顛62。

大宅

回覆 M.A.C 的帖子

佢琴晚話要拎C2爺爺MAMA個神主牌返大陸

又話唔識99呀, 又話自己冇仔女呀.....

叔仔都將我心聲講埋出黎呀!!!!!!

叔仔拍埋手掌讚好

佢返左大陸以後唔返黎, 咁我地就唔洗日日比佢D鞋聲嘈醒呀

我之前有幾次比佢D鞋聲嘈醒, 有次離譜到6點都未到就嘈醒左我

攪到我係床典左兩個鍾都訓唔返

不過我估62應該冇咁順灘, 真係返大陸住

大宅

琴晚諗住教99玩WHATSAPP, 等佢有咩事都可以搵我同C6

點知今晚就出左事啦!!!!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

發生咩事?

大宅

回覆:toyocat 的帖子

今晚打架,原本以前62有精神病,好返,但可能呢排返發,成日話啲仔唔係佢生,話99比6帽佢戴,之後我急call c6同叔仔

男爵府

引用:今晚打架,原本以前62有精神病,好返,但可

原帖由 245 於 15-01-21 發表
今晚打架,原本以前62有精神病,好返,但可能呢排返發,成日話啲仔唔係佢生,話99比6帽佢戴,之後我急call ...
自己小心

大宅

回覆:ZetaGundam 的帖子

我會,我盡量都唔會單獨自己一個同佢同一間屋,我係驚99有事

伯爵府

回覆 245 的帖子

原來62有精神病前科,咁就無計啦!

你地要正視62問題,並非62無良心,而係佢真係不由自主。

呢位問題仲嚴重過62無良心,有排煩。。。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:真係唔明男人,唔係衰爛滾就係衰爛賭

原帖由 245 於 15-01-20 發表
真係唔明男人,唔係衰爛滾

就係衰爛賭
我老爺無咁,有買下波仔,有飲下白酒only...

但脾氣嗅囉,但佢遇著個癲新抱,心情好時無乜野,心情唔好時,仲惡過佢

翡翠宮

畀面勳章

62有精神病,有冇覆診,快d帶佢去睇醫生,再拖落去,如果佢有暴力傾向或妄想症,就好似計時炸彈一樣,分分鐘好大件事。
日日是好日

大宅

回覆:M.A.C 的帖子

其實係佢啲賭癮做成,琴晚攪到好大獲,攪到差人,宜家咪要去覆診,做評估見社工囉

大宅

回覆:我愛Corina 的帖子

新抱可以治到62

大宅

回覆:mother904 的帖子

要見社工囉,要做評估,如果堅係覆發,有可能要佢住單人宿舍

大宅

回覆:阿老爺, 你發完你嘅窮惡未呀!

我琴晚叫佢做老爺,佢竟然係度冷笑,如果唔係99叫我嗌佢,我真係唔會嗌

首頁

尾頁

跳至