親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

引用:到台中機場可以如何找/安排呢?

原帖由 LingLingN 於 15-02-26 發表
到台中機場可以如何找/安排呢?
香港訂定包車㗎啦 。

複式洋房

回覆:12312 的帖子

大獲。原來要咁耐車程。

大宅

回覆:台中機場去逢甲

我剛去完,有個可靠的包車司機,需要嗎?

複式洋房

回覆:ramj 的帖子

絕對需要,先謝謝你。

男爵府

12312 發表於 15-2-26 21:30
台中有7人的士呀。(但行李只可以放2件細行李。)

或你訂7人大車。

我問那間一係5人車, 一係9人車了, 要搵另一間..

佢仲對我說, 行李唔係問題, 你地5人迫d 都可坐....我怕一陣比人拉左我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

ramj 發表於 15-2-27 03:42
我都想要,比較下,謝謝!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

12312 發表於 15-2-26 14:24
的士
你好呀

的士去逢甲幾錢左右呀?唔該

洋房

引用:我剛去完,有個可靠的包車司機,需要嗎? +

原帖由 ramj 於 15-02-27 發表
我都需要包車資料,謝謝

大宅

回覆 12312 的帖子

Hi,
請問清境點樣去台北市中心呀?唔該!

珊瑚宮

引用:回覆 12312 的帖子Hi,請問清境點樣去台北市

原帖由 lilyh 於 15-02-27 發表

Hi,
包車,包車+火車,包車+高鐵

大宅

大宅

引用:Quote:12312+發表於+15-2-26+14:24+的士+你

原帖由 sasa0208 於 15-02-27 發表
你好呀

的士去逢甲幾錢左右呀?唔該
我都想知,我三大一細,兩行李一b車

珊瑚宮

EllenWong225 發表於 15-2-27 13:35

的士500元內

象牙宮

12312 發表於 15-2-27 13:39
的士500元內
酒店話收我1500

珊瑚宮

sasa0208 發表於 15-2-27 13:42
酒店話收我1500

台中機場--逢甲 的士 (限坐, 4-5人)

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 sasa0208 於 15-02-27 發表你

原帖由 EllenWong225 於 15-02-27 發表
12月的士收我台幣400

象牙宮

12312 發表於 15-2-27 13:54
台中機場--逢甲 的士 (限坐, 4-5人)

咁行李呢?THANKS

我3人

象牙宮

威大嬸 發表於 15-2-27 14:03
12月的士收我台幣400
要講定先嗎?

大宅

回覆:12312 的帖子

thx 咁都ok

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

引用:Quote:威大嬸 發表於 15-2-27 14:03 12月的

原帖由 sasa0208 於 15-02-27 發表
要講定先嗎?
我夜機到,司機主動offer

首頁

尾頁

跳至