自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

回覆:C6係醫院

希望你先生平安

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

子爵府

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ADD OIL
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

祝福你先生及你全家,身體健康!

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主如果唔介意不如考慮返下教會識多d人,我唔係說服你信教,不過好多時教會比較熱心少少既都唔介意在你困難時幫下你地。我同老公初搬到而家住呢個城市又係咩人都唔識,教會既人都好熱心話如果搬屋要人幫手可以搵佢地

再唔係樓主可以搵下babysitter, 有d可以overnight。希望你老公快d好返

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

送上祝福,早日康復

大宅

回覆:joechan5201 的帖子

祝福你—家!

大宅

完全明白親人有病好多時只可以靠自己,祝樓主丈夫早日康復

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:祝福你先生無事,快d 出院

原帖由 newspaperhang 於 15-02-26 發表
祝福你先生無事,快d 出院
X 2

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:joechan5201 的帖子

祝福你老公好快好返

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

祝福

大宅

Thanks everyone. 我朋友係半唐番,所以佢既小朋友病都會食麥記。佢同6299一齊住係醫院附近。所以我先搵佢幫下手。我打電話比佢個陣,佢係shopping centre food court吃緊飯。

珍珠宮

好媽媽勳章

心口一痛,怕心臟病,要即刻咳,勁咳、盡量大力咳,有助幫心臟跳動正常規律化,記得提佢!

珍珠宮

畀面勳章

祝福你

大宅

我係基督徒,但無返教會十多年啦,因為覺得有部分人好假.....

琥珀宮

引用:我們住在外國,佢話今日心口痛左幾次,好像

原帖由 joechan5201 於 15-02-26 發表
我們住在外國,佢話今日心口痛左幾次,好像比人坐係心口,呼吸不了,我叫他立刻去急症室,因為我朋友係心臟 ...
祝福你老公無事!
出院後真的要擴闊生活圈子識多d朋友,相信會搵到熱心幫人的朋友,無親人在身邊,朋友真的很重要!

大宅

引用:心口一痛,怕心臟病,要即刻咳,勁咳、盡量

原帖由 PCMW 於 15-02-26 發表
心口一痛,怕心臟病,要即刻咳,勁咳、盡量大力咳,有助幫心臟跳動正常規律化,記得提佢!

...
Thanks

男爵府

祝福

伯爵府

引用:我們住在外國,佢話今日心口痛左幾次,好像

原帖由 joechan5201 於 15-02-26 發表
我們住在外國,佢話今日心口痛左幾次,好像比人坐係心口,呼吸不了,我叫他立刻去急症室,因為我朋友係心臟 ...
明白, 係外國求人不如求己, 莫讲話朋友,有時連親戚都唔會幫你,仲衰過朋友。

係外國,大家各自掃門前雪, 我覺得係香港,朋友 有時仲願意幫手多個係外國既香港人。 係外國有時呃你就係中國人,唔熟唔食! 我都試唔少, 有時老外鄰居仲好人。

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

同樓主1樣,我屋企人係澳洲,除左老公我係香港1個親人都無,有時都會有感無助

首頁
12345...7

尾頁

跳至