親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

請問你book 邊隻package, how much? 因我都想6月底去, 1家4口, book 一間房, 想鏗d.....

別墅

我下星期同屋企人去,
可否給予網址或海馬哥聯絡電話. THANKS!!

原文章由 shirleyng817 於 08-6-13 10:22 發表

係網上可以搵到聯絡方法,建議book渡假屋,因為3房1廳,一齊住,方便照顧小朋友

侯爵府

你有無request 兩張床? 你唔同佢地講有4個人咪得囉.
你同中旅講諗住屈蛇, 佢梗係同你講多一個人要收錢, 搭shuttle時, 無人check你係咪住客架.

原文章由 Spidermum 於 08-6-14 00:20 發表
我已經去中旅買咗package六月底去, book了長隆酒店雙人房,四個人住, 想慳d , 希望唔會到時俾酒店話要我加錢啦. 不過中旅個女仔話到時搭shuttle bus由車站去酒店可能有一個大人會上唔到車, 我有d擔心呀! :bash ...

侯爵府

夏天玩到顛

原文章由 chrisraven 於 08-6-16 10:45 發表
我下星期同屋企人去,
可否給予網址或海馬哥聯絡電話. THANKS!!

海馬哥車隊:http://LLX110110.photo.163.com

子爵府

Hi Super-Man

I want to go to 長隆 with my 4 year old boy this summer too.  As China Travel only include one 樂園 ticket, if we plan to go to the Zoo +馬戲, we have to buy another ticket, may I know if I should buy the tickets in HK or the 樂園, which way is more cheaper and convenient?

Secondly, where can you do foot massage?  

Thanks for so many questions!!

原文章由 Super-Man 於 08-6-10 18:15 發表
因為我地住長隆酒店, 比較方便. 12點零鐘去到酒店, 2點零食完lunch, 仔仔同老公去歡樂世界玩, 我自己就去左做腳底massage. 7點先行過去睇馬戲, 又唔太趕喎!
第2朝10點去到zoo, 我地雖然睇唔哂d show, 但玩左6粒鍾,  ...

別墅

我在中旅買咗直通車+長隆酒店+大馬戲雙人套票,星期六去,星期日返,共$1884. 由於直通車票只包單程,所以要另加一程車票和個大人來回車票(單程: 大人$190@, 5-9歲小孩$95@). 我加埋去動物園(大人$148@, 65歲 以上$93@), 加早餐($115@).
睇吓你地額外兩位幾歲la, 價錢會唔同, 自己計吓啦.

原文章由 LittlePan 於 08-6-14 15:27 發表
請問你book 邊隻package, how much? 因我都想6月底去, 1家4口, book 一間房, 想鏗d.....

禁止訪問

禁止訪問

別墅

原文章由 tongtong123 於 08-6-23 22:47 發表
問過長隆酒店訂房有以下優惠:
1、 848元豪華房(不含早餐);
2、 每間房每次入住的客人贈送主題公園門票兩張(香江野生動物園、長隆大馬戲、長隆歡樂世界、鱷魚公園、水上世界)任選其一
兩張水上世界價值360,房租維過488文,平過 ...

請問在那裹訂呢?或是直接打電話到酒店訂呢?THX~

禁止訪問

大宅

畀面勳章

我已去過長隆,再去只為玩”水上樂園”及”鱷魚公園”,請問有無近似行程或自由行資料.謝謝.

男爵府

請問如book七人車, 由皇崗/深圳灣口岸至祈福酒店要幾錢????? 有無好司機介紹 唔該 !

車程幾耐呢 ???

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我想暑假去...但唔跟團.
2大1小.
我諗都係會去動物園,睇馬戲同睇鱷魚
呢幾達地方係咪都係向附近呢?

大宅

我都想知-帶3 歲四大樂園2 天怎分配 ??

禁止訪問

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我岩岩見到---->油麻地旅遊
都有自由行飛賣唔知抵唔抵呢?
http://www.hta.com.hk

[ 本文章最後由 yinmelody 於 08-6-25 17:10 編輯 ]

男爵府

如果想由祈福酒店去四海一家吃飯, 搭的士幾錢 ????幾耐車程 ??? 點book位 ?? 可否在check in 時叫酒店幫我book 位架 ????因 我唔識講普通話 好失禮呀

本來想book 海馬哥車隊, 但我驚同佢聯絡都要講普通話, 所以............... , 依家只在網上同517訂咗祈福酒店房, 其他就.......??????mouth: mouth: mouth: mouth:

希望各位幫幫忙啦

男爵府

回覆 #1 mimichu 的文章

up

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至