親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 靚靚太 的帖子

我去杜拜個程揀左機頭位置,個人覺得如果坐A380,好似坐前面著數d,因為上上層頭等個條樓梯係機頭,我地坐係條樓梯隔離,(當然唔上得去啦)個感覺好似闊落d…同埋,前面有Toilet,坐係個位度就可以望到Toilet有無人,唔使下下行去望,好似幾方便甘。

個人認為坐機頭好過機尾,除左上機唔使行甘遠之外,落機都快d…

子爵府

引用:回覆 靚靚太 的帖子我去杜拜個程揀左機頭位

原帖由 wingtam91 於 15-10-05 發表
回覆 靚靚太 的帖子

我去杜拜個程揀左機頭位置,個人覺得如果坐A380,好似坐前面著數d,因為上上層頭等個 ...
睇吾到邊度有樓梯@@,係咪即係揀四十幾行個d?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:我愛Corina 發表於 15-10-4 07:08 你

原帖由 靚靚太 於 15-10-05 發表
thx~ 揀位有咩要注意? 我揀左近出口既位
你幾多人去? 我鍾意坐邊位,出入廁所都無咁擾人

子爵府

回覆 我愛Corina 的帖子

兩個ar

大宅

回覆 靚靚太 的帖子

係呀!我個陣係坐43、44、45呢3行架!不過我個陣好似個位同你有D唔同,因為我個陣43行唔係第一行黎架,但都係接近頭架喇!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:阿聯酋航空去歐洲

揀中間好d,遲d再睇,睇下4個位中,有無1個人揀左傍邊,咁你地轉揀佢果行,搏中間1個位無人坐。

首頁

尾頁

跳至