自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

咁商家都想推廣自己品牌,送下小便宜俾你冇所謂,但你個生日會有幾多人參加?只得果十幾廿得果d就算把喇.

男爵府

回覆:6月開半歲生日會!請都點都贊助商?

If u work in marketing and advertising industry and are well connected, sure u can get something

男爵府

半年R一次

大宅

可以Facebook pm d公司架!佢地好樂意贊助,我試過攪過,拎d禮物去做抽獎,大家都好開心。不過你要預左痳煩同辛苦小小,但見到其他媽媽開心,我覺得好值得,加油

水晶宮

little_miku 發表於 15-3-21 23:02
半年R一次
仲有滿月、雙滿月、百日宴

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 js1204 於 15-03-21 發表半歲

原帖由 Chowying 於 15-03-21 發表
唔係你講我重睇左6歲半 tim
我都以為六歲半

我要記得幸福......

男爵府

請唔請埋我地bk jm

大宅

回覆:Swong919 的帖子

講緊係成班bb的生日會,唔係私人的生日會,如果私人生日會就唔好R啦

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:做咩人地要贊助你?

原帖由 cudy119 於 15-03-21 發表
做咩人地要贊助你?
我見個個都有

男爵府

BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第一回

半歲都要開生日會,而家d 小朋友真幸福

大家唔講,我都睇咗6歲半

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

Chowying 發表於 15-3-21 22:53
唔係你講我重睇左6歲半 tim
我都係,正奇怪點解係開 6歲半 生日會

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

得果6個月,BB仲蒙盛盛咁,以家長聯誼多D

公爵府

2024勳章

js1204 發表於 15-3-21 22:51
半歲都要開生日㑹
亞女都參加過, 仲係BK媽媽會識一班同月出生既一齊攪, 其實一歲又好半歲又好, 大家都係想找個機會幫自己小朋友認識一班同年紀的朋友仔吧

男爵府

樓主係咪得17歲?睇你d回覆搵工問人17歲請唔請。

禁止訪問

我的育兒心得勳章

引用:Quote:原帖由 Chowying 於 15-03-21 發表唔

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:請教一下!6月開生日會!我點樣同贊助商講

原帖由 Manching_yuki 於 15-03-21 發表
請教一下!6月開生日會!我點樣同贊助商講?同有咩贊助商?
你請好多人? 得半歲人仔都要開生日會,仲要人贊助

大宅

叻叻勳章

我開頭都睇左6歲半
想當年我地都有搞半歲生日會,有成120個bb,搞手都有搵贊助,贊助商都係旨在宣傳,但真係要好好心機去搵

男爵府

引用:請教一下!6月開生日會!我點樣同贊助商講

原帖由 Manching_yuki 於 15-03-21 發表
請教一下!6月開生日會!我點樣同贊助商講?同有咩贊助商?
笑了,

男爵府

生日係指一個人出世既日子,半年都未到返果日,唔係叫生日會,至於叫乜我就唔知喇,果時我都只係買個蛋榚同bb c6晌屋企影相留念就算,好好奇係你bb個人慶祝定一大堆半歲bb一齊慶祝呢

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 cudy119 於 15-03-21 發表做

原帖由 good_pig 於 15-03-21 發表
我見個個都有
你見個個都有又唔問下個個?

cffw    發表於 15-3-22 01:24

首頁
12345...10

尾頁

跳至