想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

引用:恭喜你!願主賜福你及你一家!請問孕酮邊到

原帖由 恩典滿滿 於 15-04-04 發表
恭喜你!願主賜福你及你一家!

請問孕酮邊到有得驗呀?
我喺呢兩間都有驗過

大宅

回覆:謝謝沈碧琼醫師 (長篇)

大宅

引用:Quote:原帖由+恩典滿滿+於+15-04-04+發表恭

原帖由 carol0521 於 15-04-04 發表
我喺呢兩間都有驗過
需要醫生轉介信嗎?係咪任何時間都驗得㗎?

複式洋房

多囊卵巢懷孕.找中醫可以嗎

大宅

回覆:謝謝沈碧琼醫師 (長篇)

我都係睇佢中架!

大宅

引用:Quote:原帖由 carol0521 於 15-04-04 發表

原帖由 恩典滿滿 於 15-04-04 發表
需要醫生轉介信嗎?係咪任何時間都驗得㗎?
打上去預約就可以了

大宅

引用:多囊卵巢懷孕.找中醫可以嗎

原帖由 angley 於 15-04-04 發表
多囊卵巢懷孕.找中醫可以嗎
這方面不清楚,要醫師自行判斷

別墅

回覆 carol0521 的帖子

,你好犀利呀,紫河車咁難飲你都飲到,我飲唔落呀,,因為好臭,唔知點克服

別墅

回覆 WoodyDot 的帖子

咁你唔食紫河車,成功左未啊?我都係食唔到紫河車,因為好臭,唔知點算好

大宅

引用:我之前同自己講,如果女女健健康康,平平安

原帖由 carol0521 於 15-04-03 發表
我之前同自己講,如果女女健健康康,平平安安出世,我一定會多謝沈醫師。 以下係我個人經歷:

上年4月check ...
我剛剛都係小x咗,西醫叫我兩次m後先好試,我book咗沈醫生但22號先有得睇,因為高齡,所以想盡快再有。那時醫師有冇話要幾次m先可再有?見你一個月已再成功,我好羨慕啊

複式洋房

你22號睇?

尋日打去問,荔技角17號及CWB 16號有位WOR~~我BOOK 左去CWB,因為DUE DAY過左10日 NOT PREG,冇M,只有啡...好想快D睇

大宅

引用:你22號睇?尋日打去問,荔技角17號及CWB+16號

原帖由 suisuet 於 15-04-10 發表
你22號睇?

尋日打去問,荔技角17號及CWB 16號有位WOR~~我BOOK 左去CWB,因為DUE DAY過左10日 NOT PREG,冇M, ...
因為我要返工,一定要5:30,佢話最快要22號先有位。我在雷生春睇

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+WoodyDot+的帖子咁你唔食紫河車,成功

原帖由 Forbb 於 15-04-10 發表

咁你唔食紫河車,成功左未啊?我都係食唔到紫河車,因為好臭,唔知點算好 ...
我死頂照食,食完好辛苦好想嘔!我有左喇,有左之後睇左2次,佢有開紫河車/痾膠俾我飲,又係死頂,飲淨三包藥無煲喇,因為聞到已經嘔,我見自己身體ok, 無去複疹喇。

我飲藥既心德係,唔好去聞佢,我用手lin 住個鼻飲,盡量用口抖住氣飲,盡量一次飲晒,因為我第二啖多數都嘔!

祝你成功!

大宅

引用:Quote:原帖由+carol0521+於+15-04-03+發表

原帖由 tultul1 於 15-04-10 發表
我剛剛都係小x咗,西醫叫我兩次m後先好試,我book咗沈醫生但22號先有得睇,因為高齡,所以想盡快再有。那時 ...
新証係要等耐少少,一排到既話,會個個星期都約到

別墅

多謝你分享呀,真係唔係誇張,我都有想嘔既感覺,所以之前放棄咗食,我要向你多多學習,再試下先。咁你有冇連渣食呀?

複式洋房

哦~~我早上比較容易請假,所以BOOK 早上。

大宅

引用:回覆+WoodyDot+的帖子多謝你分享呀,真係唔

多謝你分享呀,真係唔係誇張,我都有想嘔既感覺,所以之前放棄咗食,我要向你多多學 ...
咩渣呀?係咪d 痾膠/紫河車溶唔晒個d? 我飲之前會用匙羹搞起佢之後lin 鼻極速快飲,如果仲有剩而個日又頂得順,我會加少少水飲埋佢。好想嘔既話就算,而家諗起都反反地胃,真係唔係講笑

大宅

引用:回覆+WoodyDot+的帖子咁你唔食紫河車,成功

咁你唔食紫河車,成功左未啊?我都係食唔到紫河車,因為好臭,唔知點算好 ...
其實真係好難飲,但係如果沈醫師d 藥係同你夾到的話,真係會好快中,唔好放棄呀!為左bb 要堅持!

男爵府

反而我覺得紫河車吾算難饮but唸起佢地係乜,就好嘔血了

大宅

恭喜恭喜 =] bb 健康快樂

首頁
12345...6

尾頁

跳至