美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:ethan1002 發表於 15-4-15 21:43 坦

原帖由 :)123 於 15-04-15 發表
我起初都係咁唸,最後係機場失手左 hr 度。因為太抵,骨膠原 mask hk 賣 700, 日本 yen 4000, 仲有九折, ...
相差好遠啊!

男爵府

ethan1002 發表於 15-4-15 22:31
我都明白㗎,不過我自己可能真係年紀唔細,用護膚品年資唔少,咩品牌都試過,開始明白好多都你得個牌子名, ...
我都希望找到適合護膚品穩定下來。

男爵府

Pollyowen 發表於 15-4-15 22:35
相差好遠啊!
係,好跨,起初有想過是否容量唔一樣,但返香港後对過大家都係 75 ml.hr 係香港唔會再買,除了生日月送貨裝 eye mask,先会唸唸。

大宅

回覆:日本買DOMOHORN WRINKLE 好抵~~

我月尾都去日本好想買呀

男爵府

引用:我月尾都去日本好想買呀

原帖由 獨角馬 於 15-04-16 發表
我月尾都去日本好想買呀
如果你係用過適合自己嘅,就真係好抵買

珍珠宮

環保接龍勳章

請問香港落order 日本收點比錢架?

大家好,我是子悠~~

男爵府

我用緊試用裝。初開果兩日,覺得滋潤。但咁啱天氣回暖,都幾lub 。跟住天氣凍番d,又好似唔夠潤,面乾乾地咁。
個三日試用裝,除左cream 2O,其他用到成個星期?係咪我用嘅份量唔啱?

男爵府

引用:請問香港落order+日本收點比錢架?

原帖由 yubiwa310 於 15-04-16 發表
我比信用卡的(電話做)

男爵府

引用:我用緊試用裝。初開果兩日,覺得滋潤。但咁

原帖由 babyjean 於 15-04-16 發表
我用緊試用裝。初開果兩日,覺得滋潤。但咁啱天氣回暖,都幾lub 。跟住天氣凍番d,又好似唔夠潤,面乾乾地 ...
我而家一向只跟自己皮膚狀況同天氣去控制分量,如果覺得lub就要減分量試試,重有要花啲時間按摩下等啲護膚品吸收

男爵府

我用緊試用裝。初開果兩日,覺得滋潤。但咁啱天氣回暖,都幾lub 。跟住天氣凍番d,又好似唔夠潤,面乾乾地 ...
我而家一向只跟自己皮膚狀況同天氣去控制分量,如果覺得lub就要減分量試試,重有要花啲時間按摩下等啲護膚品吸收

男爵府

別墅

引用:Quote:原帖由+yubiwa310+於+15-04-16+發表

原帖由 ethan1002 於 15-04-16 發表
我比信用卡的(電話做)
東京取貨得嗎?

男爵府

引用:Quote:原帖由+ethan1002+於+15-04-16+發表

原帖由 hitomi818 於 15-04-16 發表
東京取貨得嗎?
可以呀,我住台場日航,叫佢喺我check in 果日送到酒店,酒店仲好好一收到,我未來都幫我放上房了

男爵府

畀面勳章

Can you share the steps of ordering?
每天上班是多悶的事情啊!

大宅

我都差不多用完三日試用裝, 係覺得幾好用, 不過早上就要早小小起身預時間揸野, 有諗過好唔好再買, 因為一個月之內可以用$1800 買一個月基本四點, 但我之前去韓國同日本買左好多skincare, 依家仲有好多存貨, 如果淨係用DW, 咁我之前買落果d 咪浪費晒....苦惱中.....

男爵府

引用:請問香港落order+日本收點比錢架?

原帖由 yubiwa310 於 15-04-16 發表
我喺大阪就梅田阪急取貨時比錢 然後去做退稅

男爵府

引用:我都差不多用完三日試用裝,+係覺得幾好用,+

原帖由 mimi1102 於 15-04-16 發表
我都差不多用完三日試用裝, 係覺得幾好用, 不過早上就要早小小起身預時間揸野, 有諗過好唔好再買, 因為一個 ...
時不時都有首次購物優惠 我都唔係訂左試用裝一個月內買 等到剛去日本 咁啱三月個首次購物優惠都幾吸引 先買左套

大宅

sppchocho 發表於 15-4-16 09:29
時不時都有首次購物優惠 我都唔係訂左試用裝一個月內買 等到剛去日本 咁啱三月個首次購物優惠都幾吸引 先買 ...
咁我都唔心急買住, 我七月都會去日本, 咁我等下先LU ...謝謝~

男爵府

引用:Can+you+share+the+steps+of+ordering?

原帖由 CP991 於 15-04-16 發表
Can you share the steps of ordering?
我會先email酒店,confirm佢地肯幫我收件先,臨出發前幾日call香港dw hotline落單,最後我臨出發前一兩日再電郵酒店提佢地我幾多號來有件收就得

別墅

引用:Quote:原帖由+CP991+於+15-04-16+發表Can+y

原帖由 ethan1002 於 15-04-16 發表
我會先email酒店,confirm佢地肯幫我收件先,臨出發前幾日call香港dw hotline落單,最後我臨出發前一兩日再 ...
用yen價同日本做緊既積分同promotion啦可

首頁

尾頁

跳至