親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我7月尾去,3大2小,坐UO住民宿,6日5夜,1

原帖由 ericawong213816 於 15-04-16 發表
我7月尾去,3大2小,坐UO住民宿,6日5夜,19000有找
你book 邊間民宿?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:大阪自由行: 機+酒9千一個貴唔貴?

我book了7月尾去,2大1小,$16000,5日4夜,搭 HK express,住cross hotel

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

引用:我2大2細7月中去7日,+坐CX,+連埋酒店攤返開

原帖由 goo_littlebb 於 15-04-17 發表
我2大2細7月中去7日, 坐CX, 連埋酒店攤返開每人約$6000.
我都係七月中去,但搭廉航都要七千五一位,你酒店book哪裡可否分享?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 goo_littlebb 於 15-04-17 發

原帖由 kwanho409 於 15-04-17 發表
我都係七月中去,但搭廉航都要七千五一位,你酒店book哪裡可否分享?
我2大2細,18號坐CX 零晨機去,24號1800機返。酒店係DAI ICHI OSAKA, under 12歲都可以free,所以2小只係買機票@4XXX, 房應該會細間但都有2張床,以前住過就喺梅田地下街上面, 近大阪站。都係經旅行社book咋。我3月中book, 埋單$23xxx, 除返每人唔駛6千囉。

大宅

回覆 fannylfh 的帖子

請問分開book 還是package?

大宅

引用:Quote:原帖由+kwanho409+於+15-04-17+發表

原帖由 goo_littlebb 於 15-04-17 發表
我2大2細,18號坐CX 零晨機去,24號1800機返。酒店係DAI ICHI OSAKA, under 12歲都可以free,所以2小只係買 ...
咁可能我地遲book啦,cx機票依家買都要6千幾,所以依家搭廉航都仲要貴

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 goo_littlebb 於 15-04-17 發

咁可能我地遲book啦,cx機票依家買都要6千幾,所以依家搭廉航都仲要貴

...
我book果陣都未出7月package價,不過叫旅行社搞,佢話有指定日期都幫我搞到。

大宅

回覆 jolincheng726 的帖子

我係坐CX,住 Vista Grand Hotel 5 日
唔係凌晨機,我係3月買,4月尾出發的

伯爵府

回覆:koey_0611 的帖子

好奇問,邊間airline?hotel?

大宅

引用:Quote:原帖由+kwanho409+於+15-04-17+發表

我book果陣都未出7月package價,不過叫旅行社搞,佢話有指定日期都幫我搞到。

...
我都有問旅行社呀,佢地仲貴呀,識人都要9000一位,我都係7月15出發之嘛

複式洋房

引用:我都係7月中去大阪6日5夜,2大1小乘坐國泰

原帖由 kat923 於 15-04-17 發表
我都係7月中去大阪6日5夜,2大1小乘坐國泰連酒店保險$18765
好平丫你呢個

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我都有問旅行社呀,佢地仲貴呀,識人都要9000一位,我都係7月15出發之嘛

...
你book cx package啦,我好似你甘,book左無幾耐咋,今年遲左book,好貴,cx只係機票都要6***,package 都是74**, 一定package抵過剩機票,但平酒店已經full晒,有d要waitlist又不知要等幾耐,我怕最後連我想住果間都full埋,最後忍心book左, 我每個人除開要一萬幾

btw老公不肯搭廉航,焗住貴

大宅

回覆:大阪自由行: 機+酒9千一個貴唔貴

8月出發2大2細 8日7夜, 坐廉航, 連住宿 2萬

男爵府

回覆:大阪自由行: 機+酒9千一個貴唔貴?

30/7出發,2大1小,10日9夜,搭peach,連酒店$17000

大宅

回覆:大阪自由行: 機+酒9千一個貴唔貴

5月出發,坐hk express, 住大阪蒙特利,6日5夜,2大1小,total10000有找

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 kwanho409 於 15-04-17 發表

原帖由 CrabPincers 於 15-04-18 發表
你book cx package啦,我好似你甘,book左無幾耐咋,今年遲左book,好貴,cx只係機票都要6***,package 都 ...
Me too. 老公唔肯坐廉航,都唔太關安全事,而係唔駛太擔心行李overload同埋delay問題。

大宅

原帖由 CrabPincers 於 15-04-18 發表
你book cx package啦,我好似你甘,book左無幾耐咋,今年遲左book,好貴,cx只係機票都要6***,package 都 ...
e~咁好抵喎,等我睇睇先唔該晒

珊瑚宮

BK Milk勳章

6月頭出發, 2大, 廉航凌晨機去, 夜機返, 7日6夜住3星, 9千有找

侯爵府

引用:6月頭出發, 2大, 廉航凌晨機去, 夜機返, 7

原帖由 jessica0768 於 15-04-18 發表
6月頭出發, 2大, 廉航凌晨機去, 夜機返, 7日6夜住3星, 9千有找
點解6月頭廉航3星都要咁貴?你經邊度book呢?我8月尾去,2大1小,CX早去晚返(但平飛已full,—樣要加大人每位$10xx surcharge),住Swissotel Advantage Twins, total $25xxx

侯爵府

...
7月9日已開始暑期價了!

首頁

尾頁

跳至