親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

引用:I+book+is+19920+yen+and+One+bed+room+exe

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:訂左大阪Fraser Residence

正吖,兩張床都好正,因為我剛剛住完

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有廳有房,仲有個衣舞間

男爵府

睛靈勳章

點解貴左咁多架我見10月仲貴我出年1月去

侯爵府

回覆:MsBusy 的帖子

係呀有小朋友hea 好D同埋我依個價同出面細豆腐潤酒店一樣大

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:係呀有小朋友hea 好D同埋我依個價同出面細

原帖由 bigyanb 於 15-04-26 發表
係呀有小朋友hea 好D同埋我依個價同出面細豆腐潤酒店一樣大
係呀! 價錢唔係差好遠,但空間大好多,服務都好,已經住過幾次了

禁止訪問

侯爵府

回覆:MsBusy 的帖子

Exactly la location is gd

伯爵府

引用:Quote:原帖由 bigyanb 於 15-04-26 發表係

原帖由 MsBusy 於 15-04-26 發表
係呀! 價錢唔係差好遠,但空間大好多,服務都好,已經住過幾次了

...
請問有無住過studio twin bed,我兩大兩小,7&8歲,泊埋兩張床唔知夠唔夠位?我租唔到one bedroom twin,double只有180cm仲窄

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 MsBusy 於 15-04-26 發表係呀

原帖由 be 於 15-04-26 發表
請問有無住過studio twin bed,我兩大兩小,7&8歲,泊埋兩張床唔知夠唔夠位?我租唔到one bedroom twin,do ...
無,咁多次我都住one bedroom,
不過如果twin bed,好似係2張120cm,係空間無咁大

大宅

回覆:be 的帖子

我訂9月份架

首頁

尾頁

跳至