自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:回覆 yatmanchris 的帖子樓主唔好嬲,唔好

原帖由 hikiko999 於 15-04-28 發表

回覆 yatmanchris 的帖子
依個又真係過份左

男爵府

引用:事源今晚同朋友食飯 酒樓d阿姐見到我個女就

原帖由 yatmanchris 於 15-04-28 發表
事源今晚同朋友食飯 酒樓d阿姐見到我個女就讚佢好靚好得意 咁我都好有禮貌咁講句多謝 跟住有個阿姐係專serv ...
你一定係索媽唔似生過bb啦。。。
我之前同個仔出去都俾人以為我係baby sitter....開心到我呢

男爵府

回覆:yatmanchris 的帖子

好多人把口唔收

侯爵府

回覆:嬲爆! 不停比個酒樓阿姐問係邊到收養個女

我覺得個阿姐無乜惡意,只係無腦,唔好同佢計較。

男爵府

回覆:yatmanchris 的帖子

唔好嬲,我都試過,我地傾計話去捉姦,個waitress問足成晚幾點出發,係咪痴得咁渾秦呀?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

d阿姐係八卦兼多事,唔好上心。我好多時微笑點頭就算,唔理人講咩...就算係讚,我都唔回應,笑一笑算。

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

都痴筋既,樓主爆得佢遲

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:唔好嬲,我都試過,我地傾計話去捉姦,個waitr

原帖由 yveoone 於 15-04-28 發表
唔好嬲,我都試過,我地傾計話去捉姦,個waitress問足成晚幾點出發,係咪痴得咁渾秦呀?

...
笑左洗唔洗預埋佢

子爵府

引用:唔好嬲啦,有D人係把口痕D,係好氣頂但唔好激

原帖由 天佑我們 於 15-04-28 發表
唔好嬲啦,有D人係把口痕D,係好氣頂但唔好激親自己

D人一見我抱個女就話,一定似爸爸又白又滑又精 ...
咁似我d對白架我地兩個真係襯

珍貴的并唔喺苦難本身,而喺我地對苦難如同珍珠般的包容.

侯爵府

我的育兒心得勳章

d 呀嬸口痕講野又唔經大腦,唔好為佢嬲!我日日對住同樣既99仲大鑊,真係聽到耳膜發炎架!

男爵府

回覆:kc_01k 的帖子

嗯…你意思係話我晒命? 你有冇小朋友㗎? 我估你應該未有 所以你唔會明白十月懷胎 經歷十級痛生bb出黎 再綿乾睡濕湊大個bb 然後比人話佢係我執返黎養個種侮辱感

男爵府

引用:Quote:原帖由 yatmanchris 於 15-04-28 發

原帖由 ieht 於 15-04-28 發表
你一定係索媽唔似生過bb啦。。。
我之前同個仔出去都俾人以為我係baby sitter....開心到我呢
我唔索㗎 而家啱啱有左 開始爆肥 但我覺得就算個阿姐覺得佢唔似我都唔應該咁口似話佢收養返黎囉

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:事源今晚同朋友食飯 酒樓d阿姐見到我個女就

事源今晚同朋友食飯 酒樓d阿姐見到我個女就讚佢好靚好得意 咁我都好有禮貌咁講句多謝 跟住有個阿姐係專serv ...
咁問,真係嬲……

男爵府

叫呀姐唔好睇戲睇上腦啦~
邊到黎咁多收養呀~
心地唔好~

伯爵府

我未生,不過上次出席男家親戚婚禮我係唯一一個 ASIAN,我一向好錫老公個 3 歲大既表姨生女(因為佢超痴我,又嗲,不過佢媽係典型 WHITE TRASH,生完問政府攞$完全唔理個女),咁果日我拖住佢右手,我老公拖佢左手,一齊行果時都比隔離場(都係全白人)以為我係後底乸,我同老公講笑話如果唔係黎觀禮著得 44正正老公又一路同我好親蜜咁 D 人應該會當我係 DOMESTIC HELPER / NANNY

笑下無所謂啦!!
優悠在澳洲

珍珠宮

口臭到

萬物皆空,因果不空

珍珠宮

2018復活節勳章

有啲人把口唔識收,仲要以為自己風趣幽默。我想食餐飯同自己人傾偈而唔係不斷應酬啲呀姐,仲要係咁話人收養真係

My Egg Egg Egg Egg Easter House

珍珠宮

好媽媽勳章

D人痴痴地

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

好小事, 唔好嬲.

男爵府

引用:Quote:原帖由 ieht 於 15-04-28 發表你一定

我唔索㗎 而家啱啱有左 開始爆肥 但我覺得就算個阿姐覺得佢唔似我都唔應該咁口似話佢收養返黎囉 : ...
係唔係似爸爸多啲呀? 大大下可能會越來越似媽咪。。。我見好多人都係咁

首頁

尾頁

跳至