自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

引用:唔明點解個個都話佢算好,難道生孩子沒有想

原帖由 Vincywan 於 15-04-30 發表
唔明點解個個都話佢算好,難道生孩子沒有想清作為一個父親嘅責任,我真係唔明,想唔通

...
唔洗想得通,只要睇得開!唔好放係心啦

我的最愛: 老公, 仔仔, 同來緊既女女, 老豆

子爵府

回覆:好嬲我老公

我老公仲衰呀!返到屋企成個大爺咁,除左自己會去沖涼之外~真係喺屋企同個5歲既小朋友一樣,咩都要人照顧~喺屋企只會打機,食飯,睇電視~我地唔同佢講野,佢係唔會講野架添呀

大宅

引用:Quote:原帖由 Vincywan 於 15-04-30 發表唔

原帖由 jenniecatcat 於 15-04-30 發表
唔洗想得通,只要睇得開!唔好放係心啦
多謝妳,我的確係想唔開,算啦…其實我申完又無野,明天繼續努力,早抖

jenniecatcat    發表於 15-4-30 01:13

伯爵府

畀面勳章

引用:只顧自己,成日唔理小朋友,都唔知點做人爸

原帖由 Vincywan 於 15-04-29 發表
只顧自己,成日唔理小朋友,都唔知點做人爸爸講又講過,閙又閙過,超唔鐘意佢做完家務了就入房,我 ...
其實有無諗過佢發緊你皮四?

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我果件仲衰過你果個啦,永遠踢一踢先郁一郁

公爵府

畀面勳章

引用:男人係咁架啦, 不過對我黎講, 湊仔係女人既

原帖由 vivibabyvivi 於 15-04-29 發表
男人係咁架啦, 不過對我黎講, 湊仔係女人既負責, 我既男人只要專心事業, 搵錢養家同俾我洗就夠, 抱住咁既心 ...
我係咁既心態,老公放工番黎,一啲野都唔駛佢做

大宅

我老公都係咁,唯有當佢透明

大宅

BK Milk勳章

我老公咪又係咁上下

侯爵府

肯做家務哩一點已經贏咗好多男人㗎啦!

侯爵府

引用:我果件仲衰過你果個啦,永遠踢一踢先郁一郁

原帖由 barbiewong 於 15-04-30 發表
我果件仲衰過你果個啦,永遠踢一踢先郁一郁
你老公贏!

我老公係踢一踢,郁半郁

大宅

只顧自己,成日唔理小朋友,都唔知點做人爸爸講又講過,閙又閙過,超唔鐘意佢做完家務了就入房,我 ...
我個件直頭咩都唔做唔理

大宅

引用:Quote:原帖由 Vincywan 於 15-04-29 發表只

原帖由 kelkmk 於 15-04-30 發表
其實有無諗過佢發緊你皮四?
無諗過,我都未發脾氣,仲夠膽發番我轉頭

子爵府

回覆:Vincywan 的帖子

當初有冇共識生小朋友?

公爵府

你既辛苦係值得架,可能第日你囡囡好錫你呢

男爵府

BK Milk勳章

回覆 Vincywan 的帖子

佢唔理你,你都唔好理佢咁多囉,我都冇理我老公咁多㗎,我C6連做家務都懶過人,好彩冇同佢生啫,生咗等於冇老豆

大宅

引用:回覆 Vincywan 的帖子佢唔理你,你都唔好理

原帖由 pakmeihho 於 15-04-30 發表
回覆 Vincywan 的帖子

佢唔理你,你都唔好理佢咁多囉,我都冇理我老公咁多㗎,我C6連做家務都懶過人,好彩 ...
認同呀!有時諗同單親家庭無咩分別,跟本無耐性照顧孩子就唔好應成生

珊瑚宮

環保接龍勳章

你好似彈得佢好勁,佢做家務你亦唔見會讚佢,係咪佢湊過,但係你彈到爆,所以怕左你呀。男人要讚至會越做越高興

Superman-GF    發表於 15-4-30 16:24
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

伯爵府

環保接龍勳章

同你一樣
仲要乜叉都駁咀駁舌,死雞撐飯蓋,道理王上身!憎佢憎到趕走佢!

禁止訪問

引用:男人係咁架啦, 不過對我黎講, 湊仔係女人既

男爵府

嘩!你下烏鴉一樣黑……我以為我個件係甘,原來個個都係失散兄弟,我老公一放工,指定動作打手提電話game.到食飯仲要叫佢,三分鐘食完,入房上纲/睇電視/打手機……直至睡!佢會幫下手洗衫,浪衫,掉垃圾!雖然.四張幾,但好似四歲幾!所以,唔好同樓主c6嘈,你當佢係大仔,唔係老公,唔洗溙好好!因為你老公係港佬,正常到不得了!睇……開……D!

首頁
12345...6

尾頁

跳至