自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

係街見到d 男人抱住個女sweet sweet ,
就真係好想要女,
好彩我果個都係女.. 老公抱住佢錫黎錫去.

呢個世代,你問10個人,10個人都想生女.
反而男人無乜所謂.( 口講, 其實又係女)

男爵府

Erica~ 發表於 15-5-8 15:24
你好勇,我怕第三個都係仔,我接受唔到四條佬(加埋C6)圍住我!

我有親戚都係想第三個博囡, 結果都係生仔, 加埋成三條 king

男爵府

我都一樣2 個仔, 想要女

伯爵府

回覆:我好恨生女!

我都恨女呀如果第2個又係囝我撼頭埋牆算數

珍珠宮

我朋友未生已經勁恨女,結果第一胎仔,我地知佢一定再追,第二胎都係仔,再追⋯⋯第三胎⋯⋯⋯⋯

Twins仔,結果屋企四條king

yuki.c    發表於 15-5-29 15:05
yan511229    發表於 15-5-9 17:04
Miga3    發表於 15-5-9 11:35
arting    發表於 15-5-8 23:43
ArJacobMa    發表於 15-5-8 23:08
浸雞翼先    發表於 15-5-8 21:49
『小朋友』    發表於 15-5-8 21:29
baby_lover    發表於 15-5-8 20:57
cattz288    發表於 15-5-8 16:55
jenniferzhu    發表於 15-5-8 16:22
danad    發表於 15-5-8 16:16
c.vieri    發表於 15-5-8 15:57

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:我都恨生女,生左兩個仔後仍未死心所以惗住

原帖由 winifredwin 於 15-05-08 發表
我都恨生女,生左兩個仔後仍未死心所以惗住再搏,好彩第三個俾我搏到

...

子爵府

大廚勳章 睛靈勳章 畀面勳章

回覆:Erica~ 的帖子

我都好恨女,第一胎以為係女,開心屎,係女我就打算唔再生,點知31週照先知係仔,即刻o了咀,而家陀緊第二胎,希望係女啦,我仔連俾我掂下d頭髮都唔得,又唔中意帶下帽,真係好想有個女,俾我扮靚靚呀😫

珍珠宮

引用:Quote:Erica~+發表於+15-5-8+15:24+你好勇

原帖由 lovelyyy 於 15-05-08 發表
我有親戚都係想第三個博囡, 結果都係生仔, 加埋成三條 king
你朋友唔夠我朋友無奈

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我大囡細仔,我陀細仔時,我老公都好想係囡,佢好鐘意女,我自己冇乜所謂,反正都唔係什麼養兒防老,不過買女仔嘢係開心啲嘅

爆愛車縫作

公爵府

2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

引用:我朋友未生已經勁恨女,結果第一胎仔,我地

原帖由 panyeung 於 15-05-08 發表
我朋友未生已經勁恨女,結果第一胎仔,我地知佢一定再追,第二胎都係仔,再追⋯⋯第三胎⋯⋯⋯⋯

禁止訪問

引用:係街見到d 男人抱住個女sweet sweet ,就真

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

其實有咩好恨,到你有2個女時,又恨仔了!我未有仔女時好想生女,而家一仔一女,先發現父女/母子會夾d,個仔勁痴我,女反而痴c6。加上,而家d女把口好犀利,男仔係頑皮d但無女仔咁八卦。我自己就好怕八八卦卦的八妹仔,我湊我女放學(小學生),見個個靚妹都係咁,真係暈暈地

伯爵府

我好鐘意女,好彩第一胎係女,如果再生第二胎我都希望係女

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我大囡細仔,我陀細仔時,我老公都好想係囡

原帖由 蜜棗 於 15-05-08 發表
我大囡細仔,我陀細仔時,我老公都好想係囡,佢好鐘意女,我自己冇乜所謂,反正都唔係什麼養兒防老,不過買 ...
其實男人如果有女就知,一定係同女夾d!我又係生女先,c6第二胎時,覺得如果又係女也開心!到生完第二胎仔,c6發口痕話如果生第三胎,也想係女

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我朋友未生已經勁恨女,結果第一胎仔,我地

原帖由 panyeung 於 15-05-08 發表

伯爵府

我都好恨生多個女,可惜緣份太薄!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有機會比我生多個,我都想生多個女

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+BIGPAT+於+15-05-08+發表係街

原帖由 Mt.Fuji 於 15-05-08 發表
下,我唔恨生女喎。最憎生女。。我老公都恨仔。。。好彩生個仔啫
其實仔女都係自己,點會憎?不過我也是鍾意仔。好多時,恨女就可以大大聲講,恨仔就會被人話重男輕女丶被人話迂腐。所以我都唔敢同人講我其實鈡意仔多d

男爵府

我有個囡,想生個仔,不過如果再生囡我又OK WOR

大宅

引用:Quote:原帖由+蜜棗+於+15-05-08+發表我大囡

原帖由 l_wingwing 於 15-05-08 發表
其實男人如果有女就知,一定係同女夾d!我又係生女先,c6第二胎時,覺得如果又係女也開心!到生完第二胎仔 ...
我c6咪係囉,第一胎就恨仔恨到咩咁,話第時生多個都要仔,到個仔大個喇,痴到我不得了,當正爸爸係情敵咁,成日攬住我錫,雖然都錫爸爸,但就無咁痴纏囉,而家第二胎未知性別,就都恨女,話都想有個前世情人痴下佢喎

首頁
12345...11

尾頁

跳至