自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+queeniebabyy+於+15-05-18+發

原帖由 ltc. 於 15-05-18 發表
最直接當然係減少食量最有效啦,
但未必健康同唔夠體力應付工作,
減肥真係要犧牲,你做完運動特別想食野, ...
係呀!!!我有時食得少左,夜晚去打拳/跳舞會無力見暈

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

運動緊要D, 食得太少會冇力!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

幾辛苦做運動先消幾百卡路里,一個丁面就化為烏有,食物選擇最重要.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:覺唔覺減肥飲食緊要過運動好多

我又係打拳,體重無跌反而係咁升,但個身就瘦左,我都唔明,問導師,佢地叫我唔好咁介意體重

唉,唔通人地問我幾重時,我話俾人知,想人地同我講你仲重過架直升機咩

我要記低 這些 那些 全部心事 從筆尖話你知
每兩天一次 你要揭開 信箱 接收 甜蜜故事
郵差會配合地 投入 我隔空的愛意

禁止訪問

伯爵府

我都打kickboxing, 一堂先減500卡,食件朱古力cake無大半啦但打得多腰線返晒黎

所以兩樣都做最好

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

男爵府

引用:自問運動量算大 一星期都上到3堂拳但飲食無

原帖由 queeniebabyy 於 15-05-18 發表
自問運動量算大 一星期都上到3堂拳
但飲食無好清淡 搞到做足大半年體重都無咩點跌到..
相反以前細個用d唔健 ...
我而家試緊檸檬楓樹排毒法, 我妹用呢個方法減左十幾磅。。。。。。。有冇人試過?
lemon diet or master cleanser

子爵府

引用:Quote:原帖由 珠豬媽 於 15-05-18 發表其實

原帖由 goddamnit 於 15-05-18 發表
我覺得我講完唔會有人理 又成日抵唔住頸,格衰 .. ..

有統計開就知運動幾冇效率
唔怪得我減極都減唔到磅啦

大宅

我好奇減肥既你地戒唔戒到奶茶/咖啡?

男爵府

引用:我好奇減肥既你地戒唔戒到奶茶/咖啡?

原帖由 queeniebabyy 於 15-05-18 發表
唔會飲,飲都唔落糖,但唔落糖你覺得仲好飲咩

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

當自己係一架車,油多了,要入少些油定再開多D車用左佢?

男爵府

其實我自小有運動開,個底唔差,
所以我比較容易控制到體重。對我黎講食多左想減返都好短時間減到

大宅

引用:Quote:原帖由+queeniebabyy+於+15-05-18+發

原帖由 ltc. 於 15-05-18 發表
唔會飲,飲都唔落糖,但唔落糖你覺得仲好飲咩
我覺得自己肥好大原因係吸收過多糖,一日一杯奶茶+咖啡...

男爵府

引用:Quote:原帖由 ltc. 於 15-05-18 發表唔會飲

我覺得自己肥好大原因係吸收過多糖,一日一杯奶茶+咖啡...
試下走甜,飲飲下其實都唔錯

水晶宮

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

二樣都好重要

公爵府

hashtag影視迷勳章

雙管齊下最有效

男爵府

我覺得兩樣都重要

大宅

二樣都重要喎。運動有線條。食清d就唔會吸收過龍

大宅

我覺得一樣緊要,我生完飲shake 飲水介飯減到重量,但個shape 都唔靚我覺得都要做運動收緊身型,但我無時間,所以繼續靠飲食先

子爵府

引用:我好奇減肥既你地戒唔戒到奶茶/咖啡?

我朝早一定要飲半杯奶茶,但唔落糖,上月中到家陣瘦左10磅

首頁
12345...7

尾頁

跳至