懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:懷孕未夠一個月照到出來嗎?

for ur ref

大宅

4週未照到啦
唔放心咪去香港照下,佢唔肯就知佢帶問題啦

伯爵府

回覆:格※價 的帖子

一個月都未夠,就可以知道有幾大喇?可信乜?

複式洋房

引用:for ur ref

原帖由 ckawromnegn 於 15-05-30 發表
for ur ref
多謝!多謝!

複式洋房

B超睇唔到的

複式洋房

各位,答案出黎啦!
原來個女人同朋友講左,佢係無BB架!係試下佢屋企人係咪懷疑佢。因為朋友同佢講,屋企人懷疑佢。
但我地梗係覺得,因為我地督穿左佢,佢先轉口風,因為佢影張B超出黎時,係刻意删左個名同年齡,所以家人叫佢影高小小,咁佢就話家人懷疑佢。
唉!成家人同個朋友講,一定係呃錢,呃香港身份證,但佢都唔信,下個月結婚!
算啦!close啦!唔講啦!
要講有排講!!
各位,唔該曬!

禁止訪問

引用:各位,答案出黎啦!原來個女人同朋友講左,

伯爵府

引用:各位,答案出黎啦!原來個女人同朋友講左,

原帖由 格※價 於 15-05-30 發表
各位,答案出黎啦!
原來個女人同朋友講左,佢係無BB架!係試下佢屋企人係咪懷疑佢。因為朋友同佢講,屋企 ...
好可悲,有個咁盲目既仔,大陸女人真係勁

男爵府

引用:朋友今個月(即5月4日)同女友行埋,5月29日

朋友今個月(即5月4日)同女友行埋,5月29日話係大陸照B超,照到雙胞胎,孕囊分別係
1.4x1.1cm和2.2x1.1cm
當 ...
就算近兩個月,都只有0.幾mm..
擺明唔係個男仔的

伯爵府

BK Milk勳章

引用:朋友今個月(即5月4日)同女友行埋,5月29日

朋友今個月(即5月4日)同女友行埋,5月29日話係大陸照B超,照到雙胞胎,孕囊分別係
1.4x1.1cm和2.2x1.1cm
當 ...
一個月內係照到雙胞胎嫁,因為會見到有兩個胎囊,但入面就未必見到bb住,其實計算懷孕大細,排卵果日已經係兩週,當你行房果日係兩週,29號已經係5週4,去照會知道係陀孖胎定單胎

伯爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 格※價 於 15-05-30 發表朋友

原帖由 許c9 於 15-05-31 發表
一個月內係照到雙胞胎嫁,因為會見到有兩個胎囊,但入面就未必見到bb住,其實計算懷孕大細,排卵果日已經係 ...

你朋友個女友好無聊,拎第二個張超聲波黎呃人都有既

首頁

尾頁

跳至