自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

引用:佢老婆應該有乜講乜0個種人. 本來係好事...

原帖由 bonnyye 於 15-05-31 發表
佢老婆應該有乜講乜0個種人. 本來係好事....但佢一咁講D貓...真係好受傷... ...
最憎呢d 懶直腸直肚的人,其實係冇腦低能兼唔識做人

siu05    發表於 15-5-31 14:04

子爵府

BK Milk勳章

kecyc2003 發表於 15-5-31 13:43

不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

瑪瑙宮

引用:我有2隻寶貝貓今日朋友去我屋企拎野(男).

我有2隻寶貝貓
今日朋友去我屋企拎野(男). 同埋老婆一齊黎, 第一次見佢老婆.
你話遇到你咪行左囉

EvaHui520    發表於 15-5-31 14:23
Evilgrin    發表於 15-5-31 14:08

珍珠宮

15週年勳章

bonnyye 發表於 15-5-31 13:33
佢老婆應該有乜講乜0個種人. 本來係好事....但佢一咁講D貓...真係好受傷... ...
但第一次見人, 就應該收歉下, 人地唔係你個FD, 未必清楚個性格

男爵府

回覆:咩年代呢而家...

人哋養咩關你咩事?唔明點解啲人可以咁得意,講真,同你又唔係熟

翡翠宮

佢老公真陰公,失禮死人

popocat    發表於 15-5-31 18:47

子爵府

引用:Quote:bonnyye 發表於 15-5-31 13:33 佢老

原帖由 siu05 於 15-05-31 發表
但第一次見人, 就應該收歉下, 人地唔係你個FD, 未必清楚個性格
就算係朋友有d 野都唔可以講得太盡,點到要即止,否則好易反面收場

子爵府

BK Milk勳章

BabyFungT 發表於 15-5-31 13:47
人哋養咩關你咩事?唔明點解啲人可以咁得意,講真,同你又唔係熟
唔只唔熟. 完全係陌生人...真係莫名奇妙. 由佢地黎到走全程唔知有無10分鐘. 我個腦一片空白, 完全唔識比反應. 到佢地走左我先越諗越嬲....

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

琥珀宮

引用:Quote:tansyneko 發表於 15-5-31 13:38 你

樓主係咪女性?我覺得佢係唔鍾意自已個老公有女性朋友而且可以去到上埋屋企拎嘢的地步,下次約樓下,費時俾位佢入

子爵府

BK Milk勳章

tansyneko 發表於 15-5-31 13:55
樓主係咪女性?我覺得佢係唔鍾意自已個老公有女性朋友而且可以去到上埋屋企拎嘢的地步,下次約樓下,費時俾 ...
我係女呀.
因為文件好重. 朋友原意係佢上黎拎. 唔洗我搬.

咁朋友都帶埋老婆黎. 即係大大方方無乜野唔見得人. 我無考慮到呢樣野. 以後會跟你咁做.

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我有2隻寶貝貓
今日朋友去我屋企拎野(男). 同埋老婆一齊黎, 第一次見佢老婆.
你個男性朋友冇叫佢收口咩?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 bonnyye 於 15-05-31 發表佢

原帖由 kecyc2003 於 15-05-31 發表
但大把呢d人,人地嬲左仲on居居

珍珠宮

我有2隻寶貝貓
我覺得樓主朋友嘅老婆真係好有問題囉…

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

男爵府

衰運咪遇到呢個女人咯

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

好冇禮貌

禁止訪問

引用:痴Q缐 +

珍珠宮

引用:佢老公真陰公,失禮死人

原帖由 mini1204 於 15-05-31 發表
佢老公真陰公,失禮死人
Agree

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

唔洗理佢

珍珠宮

畀面勳章

佢都幾唔客氣喎,無家教影衰晒,超不知所謂

首頁
12345...7

尾頁

跳至