夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

都唔洗甘唔開心丫~或者佢好中意件衫呢~
試換個角度先...如果你買左件衫~好貴又靚你又中意~
依個時候你老公岩岩食完野,仲要食到成嘴都係食物的醬汁,佢想親近下你
想成個面挨落你個身到~你會點呢?你會唔會都本能地退後左先?
最緊要你地平時感情好~佢真心錫你~^^

大宅

回覆:比老公推開

咁點解你明知你老公係咁樣你仲挨埋去?挨埋去人地推開你又係度唔開心?咁係咪有少少自己攞黎煩?根本好小事,我覺得問題係你度。你老公搵得少過你但又買件貴衫,即係佢好鍾意件衫啦,咁點解你要整污糟佢鍾意既野?同埋你俾人感覺你用錢撻人。

侯爵府

似我以前個男朋友,為件貴野,好似要死人冧樓咁,曾經試過唔小心大力小小整到佢副千零蚊既耳筒,佢反應好似我殺左佢全家咁大,我真心覺得佢係痴線,反正我任何感受,痛苦都唔及一件死物,呢樣野最令人難受,失望,好想叫佢攬住過世啦。

大宅

引用:Quote:原帖由 i.tse 於 15-06-06 發表佢心

原帖由 cmting 於 15-06-06 發表
可能佢揾錢吾夠你多先咁緊張件貴衫姐,冇野既
-_- 佢好少買好貴既野(佢家庭背景好好)都唔需要咩名牌,只有我亂洗錢,佢好愛鍚死物,我唔係,佢未而於因為錢不夠多所以特別愛鍚,我覺得可能因為唔想浪費,而我世界冇野叫浪費,最緊要係死物比人用,用左開唔開心好緊要,就住件衫,攬都唔得好冇意思。點解唔可以開心氣氛面對,真弄污糟,我道歉,佢買過,大家都笑笑口! 不用咁大反應推開我,好似被「嚴」棄咁。

複式洋房

自然反應姐.唔好咁唔開心

大宅

引用:都唔洗甘唔開心丫~或者佢好中意件衫呢~試換

原帖由 sumsum000 於 15-06-06 發表
都唔洗甘唔開心丫~或者佢好中意件衫呢~
試換個角度先...如果你買左件衫~好貴又靚你又中意~
依個時候你老公 ...
bk 真係好,聽你咁講我舒服好多。。。。。我今日有d攰,好想有個hug支持下,一心以為佢都會鐘意一hug, 點知自作多情

大宅

引用:咁點解你明知你老公係咁樣你仲挨埋去?挨埋

原帖由 ipfamily 於 15-06-06 發表
咁點解你明知你老公係咁樣你仲挨埋去?挨埋去人地推開你又係度唔開心?咁係咪有少少自己攞黎煩?根本好小事 ...
Last sentence make sense, I understood why the JM not happy with my mes. btw, 我挨之前真係唔記得,住5年,唔係成日仲挨佢。二來,從沒想過有「用錢撻」的慨念,佢家庭背景好好,覺得我亂用錢但冇問題,只要我自己揾就ok, so 佢不知幾歡迎我亂用

大宅

引用:似我以前個男朋友,為件貴野,好似要死人冧

原帖由 lazywife 於 15-06-06 發表
似我以前個男朋友,為件貴野,好似要死人冧樓咁,曾經試過唔小心大力小小整到佢副千零蚊既耳筒,佢反應好似 ...
死物買來用姐,我都係覺得人重要d

子爵府

引用:Quote:原帖由+cmting+於+15-06-06+發表可能

原帖由 i.tse 於 15-06-06 發表
-_- 佢好少買好貴既野(佢家庭背景好好)都唔需要咩名牌,只有我亂洗錢,佢好愛鍚死物,我唔係,佢未而於因為 ...
我都試過,不過吾係衫係車
吾緊要啦,下次佢著便衫你i返夠本

大宅

可能他好鐘意件衫. 下次你叫他除衫先去攬吧

男爵府

回覆:i.tse 的帖子

可能佢果一刻無意識到你需要支持呢…

其實掉轉諗,自己化左妝,老公著西裝都唔會hi到佢。同埋就算佢攬埋黎,摸下面,錫下都會避/推,因為唔想整花個妝…唔代表唔愛佢…

放鬆d la…

大宅

2023年兔年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

um..... 你有同你老公成日提住話你搵錢多過佢呢?

我老婆都搵錢足足多我一倍, 但佢從無開口提及我搵錢少。。

現在睇你個PO, 我開始有些少唔自在, 唔知我老婆係唔係好似你咁諗嘢。

複式洋房

Not a big deal

水晶宮

下次又發生呢個情況時,
你差住條腰同佢講:我嬲,你呢個反射動作HURT到我個心,我個心好痛,我要搵藥水膠布痴住個傷口,你睇到嗎個傷口"BA BA BA " "BE BE BE" 地流緊血TIM"

下次佢就會留意,顧及你的感受架LA。小問題,別不開心

大宅

其實我男朋友都會推開我如果佢著好晒恤衫準備出門口番工
多數系因為怕麻煩又要換過件

大宅

引用:唔知有無人試過,我跟老公住了都有5年,今

原帖由 i.tse 於 15-06-05 發表

唔知有無人試過,我跟老公住了都有5年,今晚突然想擁抱一下佢, ...
突然咪出事囉!
你無諗過咁會嚇到人,人有自然防禦反應都好正常。
仲要亂諗,都幾難搞。。。

瑪瑙宮

佢係唔錫您平日都唔錫您喇, 諗太多.

大宅

如果我著梗件鐘意的衫,不論平貴,對方塊面有化妝或疑似烏糟,也會避開。但唔代表我覺得件衫重要過你。

大宅

同埋成件事唔關邊個搵$多事

子爵府

回覆 i.tse 的帖子

下次有機會,例如佢下次hug你,你認真同佢講,上次佢推開你,你唔開心。男人有時要點醒佢,問佢覺得係人重要定係衫重要?
如果佢答應冇下次,你咪原諒佢,買件靚衫佢囉!
男人好似小朋友咁,要教,要氹。
又唔洗咁hurt既,相信佢都冇心hurt你!

首頁

尾頁

跳至