婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:話說從七人同一屋簷下逃出生天後,C6+俾左

原帖由 Miss_Yellow 於 15-06-15 發表
話說從七人同一屋簷下逃出生天後,C6 俾左新屋條 Key 給 99,99 得閒就上來擺抵 D 野,可是本人是一個非常 ...
我99姑9都有我屋企條key,99上到嚟門口先打嚟同我講話要上嚟,㩒完鐘就自己開門入嚟,我爆左c6幾次,而家99無再上嚟同自己開門啦

複式洋房

樓主可以藉著呢次事件同99解釋之餘,
同佢黎一個小爆, 學你話齋, 唔預"有客"上來,
同埋呢度係"我屋企", 所以我唔著衫,
怕咩呀,都無"外人"喺度.

下次上來之前打過電話黎先, 唔想監介

要比99知道邊個先係屋主

琥珀宮

你C6唔識做

大宅

dopey627 發表於 15-6-16 01:31
話你未瞓醒唔得咩?
我之前都試過,不過唔係99,係c6 d朋友,果日我c6約左班朋友返屋企bbq,但係我病左,病 ...
下次病,記得出去同佢打招呼,對住佢乞痴

男爵府

回覆:yanfish 的帖子

其實 99 上來前應該有通知 C6,只不過 C6 無同我講,我怒係因為個 C6 作為中間人都無同 99 解釋點解我無出廳,而家 99 以為我無故黑臉佢!

翡翠宮

俾佐就好麻煩喇,你應該同你C6講呢樣嘢,你係自己屋企唔著衫上到嚟大家見到幾尷尬

男爵府

回覆:wahiuma 的帖子

今次出差幾日,我預先在煮食爐開關扭貼紙仔,寫不要煮食。話就係提醒 C6 唔好開爐煮食,但萬一 99 突然上來無意中見到紙仔時,希望唔好再剩女主人不在家時搞到全屋油膩膩。一個女主人最討厭自己個廚房俾人搞 ~~

男爵府

引用:樓主可以藉著呢次事件同99解釋之餘,同佢黎

原帖由 tch5011 於 15-06-16 發表
樓主可以藉著呢次事件同99解釋之餘,
同佢黎一個小爆, 學你話齋, 唔預"有客"上來,
同埋呢度係"我屋企", 所以 ...
下次如果我 day off,而 99 又咁岩自己貢上來,應該會見到佢唔想見到既野

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 陪月勳章

回覆:俾左新屋條 key 給 99

我之前都係咁,日日上來唔知做咩
不過有次剛剛撞正我同c6一齊洗白白
之後上來就一定會打電話先

男爵府

回覆:julieko 的帖子

首頁

尾頁

跳至