自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:有懷疑應該+上agoda搵cs個電話,+直接問。

原帖由 faymi 於 15-07-01 發表
有懷疑應該 上agoda搵cs個電話, 直接問。
我send咗email去問,佢地話係有問喎,但真係好唔想俾d咁私隱既野俾人囉

公爵府

引用:以我所知訂legoland酒店真係需要passport+c

原帖由 yukyuuu 於 15-07-01 發表
以我所知訂legoland酒店真係需要passport copy
你指經其他網站訂定係直接同legoland訂?

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:agoxx訂房,想問有經驗既jm

訂過好多次,但未試過問。

如果一定要經佢訂,學其他JM話斎,遮住d資料先e比佢地。

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

我直接同legoland訂都唔需要俾,不過唔係今年訂,亦唔係暑假去
你不如打電話/email legoland問清楚啦

請勿打招呼~

別墅

引用:Quote:原帖由 yukyuuu 於 15-07-01 發表以

原帖由 laiyuen 於 15-07-01 發表
你指經其他網站訂定係直接同legoland訂?
因為我識人係旅遊社訂legoland都係要佢俾passport copy

公爵府

我啱啱打去CS問咗,佢話因為我唔係用自己credit card book, 我係用老公既credit card book房,佢話咁樣對佢地黎講係third party payment, 所以要verify個持卡人資料,make sure我唔係偷人張卡去book房喎

但我一路都係咁喺網上book房,但從未遇過呢種問題

大宅

之前用過,唔洗呢d架喎

子爵府

回覆:laiyuen 的帖子

我上次都係用老公張card book,唔駛喎

大宅

我的育兒心得勳章 DHA勳章

用人地卡碌就要俾!早兩年已經越黎越多公司,如果碌卡名同order/booking名唔同,就要俾證明佢,因為太多偷卡資料碌啦,卡主發現、卡公司唔認帳,果D公司最後就收唔到錢,被人食得多,咪要做verification囉!而家有D直頭唔係卡主唔可以碌添,好麻煩!

laiyuen    發表於 15-7-2 00:16

男爵府

上次去台北訂過兩間酒店,無呢個情況~今年年頭都訂佐日本酒店,無呢個情況~

伯爵府

熱血勳章

原來你book 同 card 唔同名,咁係有機會要ga
如果一定要用老公張卡,就用埋佢名訂方便啲

laiyuen    發表於 15-7-2 00:16

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

yukyuuu 發表於 15-7-1 14:55
以我所知訂legoland酒店真係需要passport copy

我舊年經 agoda 訂過 Legoland Hotel, 唔駛喎...

大宅

引用:我6月經agoxx既網頁訂咗間房,早2日收到佢e

我6月經agoxx既網頁訂咗間房,早2日收到佢email問我要交credit card既正面copy 同passport copy. 想問有無 ...
未試過, 有問題, 小心。。

男爵府

訂過好多次,無要求比PASSPORT COPY

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我6月經agoxx既網頁訂咗間房,早2日收到佢e

我6月經agoxx既網頁訂咗間房,早2日收到佢email問我要交credit card既正面copy 同passport copy. 想問有無 ...
訂過好多次,都冇試過喎,你去邊到旅行?不如你打去hotline問清楚

伯爵府

想生BB熱投

下次用BOOKING 啦
可以去到先畀$
房價又平D

禁止訪問

伯爵府

有訂過, 但無要 PP copy, 你一係直接 send emial/call 佢地, 話咁咁咁, 想確定係咪真係要 PP copy, 因為而家太多 hacker.
噢, 原來樓主係用老公張卡去訂, 咁要都唔出奇啦

大宅

回覆:laiyuen 的帖子

我都經expxxx訂咗legoland hotel, 信用卡收咗$,之後我再email 去酒店confirm booking , 成個過程都無人要我send 個人資料去

另外,我月前亦有在agoda book 酒店,用自己名、但用老公信用卡,都無呢d情況

你是否從對方sent 給你的email click 返去email 問佢?如果係要小心。

我之前在agoda 訂完酒店,因用的信用卡本應有discount 但無減到價,我email 問佢,佢回覆叫我打電話去,叫我不要email 信用卡資料。

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

訂過幾次,從未試過jm講既情況

首頁

尾頁

跳至