自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BK Milk勳章

queeniewwy 發表於 15-8-6 15:39
可否比你聯絡續約既Sales資料比我呀?thanks!
我要問我同事呀,不過佢話佢都係自己打上1000問到呢個價

珍珠宮

BK Milk勳章

super_bb88 發表於 15-8-6 17:02
剛續约
24個月($110x24)= $2640
回贈5個月($164x5)=$820

民房

回覆 super_bb88 的帖子
super_bb88 發表於 15-8-6 17:06
"大家最好保留之前續约Sales電話号碼,佢有記錄的,今次都係call返上次幫我續约的Sales"

請問可唔可以PM 你續约的Sales電話号碼俾我?

我打上去 1000 問, 轉左合約部, 18個月約, $110 + 200 惠康coupon, 勁貴. 已經打過幾次, 結果都一樣

大宅

BB防敏心得分享勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆:fayeli 的帖子

我都想知最新offer.住緊村屋, 果sales又係俾埋d送tap 既貴plan, 平均要17X 一個月
有無JM有 可以offer 平plan d 電話我呀?
謝謝

大宅

回覆:PCCW家居電話有無JM係7-8月續左約

剛續:
146×24, 包增值服務,另送智能煲$13xx, 直立風扇$6xx, 吸塵機會$6xx。 佢有比128×12, 包增值服務,但1份唔吸引贈品。

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 super_bb88 於 15-08-06 發表

原帖由 super_bb88 於 15-08-06 發表
大家最好保留之前續约Sales電話号碼,佢有記錄的,今次都係call返上次幫我續约的Sales

...
可吾可以pm Sales電話比我想問下村屋有咩優惠, Thx

別墅

回覆:super_bb88 的帖子

請問可以pm你sales的電話我嗎?

珍珠宮

2018復活節勳章

super_bb88 發表於 15-8-6 17:02
剛續约
24個月($110x24)= $2640
回贈5個月($164x5)=$820

why ===> 回贈5個月($164x5)=$820 ?????

大宅

畀面勳章

lohmama 發表於 15-8-6 16:58
嘩, 點解你地D PLAN咁平既? 頭先我打去PCCW續上網約, 個男仔SELL我家居電話PLAN要$208一個月, ...

我都係咁! 有無SELL介紹.

男爵府

引用:Quote:super_bb88 發表於 15-8-6 17:02 剛

原帖由 pakhop 於 15-08-13 發表
why ===> 回贈5個月($164x5)=$820 ?????
回贈月費係($164),唔係$110
PCCX嘅月費海鮮價

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 fayeli 於 15-08-05 發表舊約

原帖由 kika116 於 15-08-06 發表
9月到期,上星期續左,$110 * 12個月,送$250惠康+4打聖安娜+回贈$132 * 2個月,平均$50.5

...
嘩,續一年都咁平

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:PCCW家居電話有無JM係7-8月續左約

年年續約都煩到c,仲要好多時間來來回回咁講價呀又等佢電話呀
不如做飛線去第二個台無咁嬲,以前見十幾蚊個月就得。

子爵府

引用:舊約九月底到期,昨天打電話去問有咩Plan,

原帖由 fayeli 於 15-08-05 發表
舊約九月底到期,昨天打電話去問有咩Plan,開頭sell我$128月費唔知咩平板電腦plan,我話唔啱用,最後死都話 ...
啱啱問詀有聖安那coupon $200

子爵府

引用:9\\\'月到期 24個月 回贈$165x5 ,惠康卷$500,

原帖由 全人奶B 於 15-08-06 發表
9'月到期 24個月 回贈$165x5 ,惠康卷$500,送樂聲電熱水煲或,=$55個月
樂聲電熱水煲

係?多升?

大宅

親子王國15週年勳章

有無jm都係住村屋,我打去1000,無回贈,只有惠康200蚊,都要110一個月...企硬唔肯減。

大宅

回覆 crystal_ng 的帖子

我住村屋。

剛續一年約, $110*12(包call waiting & caller display), 回贈$132*2, $250 惠康現金券, 電磁爐*1

大宅

回覆 232 的帖子

3公升

大宅

親子王國15週年勳章

回覆 joew_525 的帖子

有無sale電話?我岩岩再打去一個288字頭既電話,,計埋晒都要109一個月wor..好貴

大宅

親子王國15週年勳章

岩岩再打去1000問有無各位jm介紹既plan...竟然係比位職員冷笑聲話無,仲話:「我地公司d合約計劃係統一架,無你所講既plan lor..」我話係網上睇到有人續到有呢個offer.....佢仲冷笑多幾聲....而+pccw既職員好串...

複式洋房

引用:Quote:原帖由 kika116 於 15-08-06 發表9月

原帖由 MM2005 於 15-08-13 發表
嘩,續一年都咁平
其實我想續耐D,但佢話無其他plan, 咁就唯有續左先啦

首頁

尾頁

跳至