懷孕前後

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

回覆:yychu722 的帖子

但係我出黎張相都係黑白2d喎,我見人地果d都係立體嘅我好focus係佢健康咖,琴晚成晚訓唔著⋯唯有今日試下再搵私家or打去健康院問

侯爵府

畀面勳章

回覆:剛照完結構,照唔到個胃仔

搵政府喇

大宅

Bb冇左個胃好大件事,你個醫生好似冇咩建議俾你咁...
你首先打去你登記左果間政府醫院同佢地講,睇下佢地安唔安排到24wk前照多次結構,如果唔得拿拿聲book私家urgent照多次啦~
p.s. Bb有事你仲有心情理d奶粉既

複式洋房

回覆:wyching415 的帖子

其實個醫生講到好平淡好似無咩事咁咖,話至多都係等出世接駁返個胃同食道喎⋯ 我每問完一個問題佢就問我「仲有無問題?無就出去同姑娘再約期啦」 係返到屋企就即刻上網搵下資料,不過得好少資訊就上黎問下各位媽媽點好

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:其實個醫生講到好平淡好似無咩事咁咖,話至

大宅

引用:其實我都覺得個醫生mama地,我前面有成十幾

原帖由 maylai1015 於 15-08-12 發表
其實我都覺得個醫生mama地,我前面有成十幾個人都有得返照,係我無,佢要我再book期照,明明話3d照⋯但成個 ...
照結構一向都用2d的。另外覆照有可能係BB位置唔啱,有d野照唔到就會叫個孕婦出返去行下坐下一陣再照過。好多婦產科醫生都係咁做的。

男爵府

育兒性格勳章

你個醫生麻麻地

伯爵府

BK Milk勳章

睇多個醫生,唔好理d奶粉喇

複式洋房

回覆:親親小寶 的帖子

所以我就唔明點解我無得返照我前面都等左十幾個返照,點解個醫生咁hea我
岩岩打左去健康院,佢叫我去急症⋯

大宅

引用:所以我就唔明點解我無得返照我前面都等左十

所以我就唔明點解我無得返照我前面都等左十幾個返照,點解個醫生咁hea我
岩岩打左去健康院,佢 ...
去私家照多次,搵個母胎權威e生照

別墅

我之前照結構,個醫生擔心bb結構有問題都即刻寫信叫我返醫院跟進照多次,仲要我趕係24週前做多次檢查,我即日拎封信去醫院,醫院第2日都即同我跟進…唔會叫你乜都唔做等出世先算wor…你快d去醫院婦產科問la, 帶埋結構份報告

大宅

我平時都係dr. Rebeca Tang度產檢,
佢有主動講我知依個係咩依個係咩,
我睇左佢幾次又唔覺得佢趕時間,
同埋一次都冇送野俾我,

不過我結構唔係搵佢照, 我只係貪佢產檢會有video俾返我, 哈哈

複式洋房

回覆:Salonglong 的帖子

所以我就覺得佢好冷淡 我陣間要問下我阿姐可唔可以放我早少少收工去醫院

大宅

健康院叫你去急症,你而家book唔到私家就去急症啦,拎埋報告/相,同佢講bb出面私家照結構有咩問題,醫院會盡快比期/即刻處理比你照架,快啲啦,唔好拖,我自己無搵佢照結構,但平時2d,我系搵佢照架,佢好好,有問必答,又唔會好似趕住走喎,anyway, 幫bb照多次confirm先啦。

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

過多兩日再揾另外一個醫生照下。

別墅

引用:所以我就覺得佢好冷淡 我陣間要問下我阿姐

所以我就覺得佢好冷淡 我陣間要問下我阿姐可唔可以放我早少少收工去醫院

...
鄧悅翹我都試個搵佢產檢,唔知係佢趕收工定4個月無咩野睇,勁快照完,全程講野又細聲,好似比自己聽咁,態度麻麻,黑口黑面,好似我罪左佢咁,如果心情唔好就米接客,睇過一次我都無搵佢,自覺太差

複式洋房

回覆:happymama29 的帖子

你個經驗我好有同感⋯不過我朋友睇佢話好好,d評語好參次⋯

男爵府

咁都唔轉你返政府跟進?

大宅

畀面勳章

無送你唔問人地拎?? 要就大膽問嘛, 唔係bk 問....

同埋無可能無胃
佢要飲胎水咖...我16w 幾都照到我b 個胃

複式洋房

回覆:rebeckywai 的帖子

因為見其他人都無拎~不過聽完佢講睇唔到個胃個心都羅羅亂~無去唸佢送唔送喇,不過佢送都未必有用la,個牌子都未必岩~

首頁
12345...6

尾頁

跳至