興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:回覆+愛德華一世+的帖子上去之前一定要聽第

大宅

回覆 onionbb 的帖子

甘我又唔識答您, 通常你打電話預約, Auntie會問您想問咩, 我問既問題比較乎淺
第一次我話想問工作前景, 小朋友讀書, 父母健康等。

第二次我問想轉工, 小朋友有病, 希望師傅幫忙。呢次, 因為佢地甘岩唔o係香港, 我要Whatsapp留資料, 預約左幾次, 等Auntie覆, 又唔敢成日追, 怕阻住佢地做野, 足足等左3星期先預約到; 所以, 打電話預約一定要有恆心。

其實, 兩次問事, 我都無問足 45分鐘, 因為我都唔係好識問, 直接問完就走。

另外, 俾定心理準備JM, 就算預約左, 上到去都係要等, 係比較耐先可以見到, 所以真係要有耐性。

真係想搵師傅幫忙, 記得要聽第52集, 預約時, Auntie都會提, 無提都自己做定功課. 第22集就有講問事態度, 少少hints點問事的方法。

希望幫到各位

大宅

呀, 有一樣野, 一定要提JM, 就係如果問事, 涉及自己屋企人, 想俾個樣大神睇呢, 一定要哂相(hard copy), 唔可以用電話show相架; 要知全名, 出生年月日(唔使時辰), 生肖係咩。
問屋企風水, 一定要有地址, 要有街名, 條街幾多號, 門牌等等, 我試過就甘屋苑名, Auntie話唔可以, 所以一定要搵定先好上去。

禁止訪問

引用:回覆+onionbb+的帖子呀,+有一樣野,+一定要

大宅

可以有人陪, 我兩次都係媽咪陪我.
但如果陪您既人想問事, 就要報資料, 即係出生年月日, 生肖, 要俾兩邊耳仔同手掌中神睇; 基本上, 每個問事既人都要俾上述資料. 總之, 45分鐘限定時間要走, 唔可以再問.

其實, 中神係睇您人既靈魂, 如果係好既, 佢會勉勵; 唔好既, 會勞氣會駡, 其實都係想人改好.

禁止訪問

引用:回覆+onionbb+的帖子可以有人陪,+我兩次都

大宅

第一次預約要4個月先見到, 第二次預約就三星期 (不過我地係三個人預約三個時間, 所以Auntie突意安排多一晚俾我地, 就可以快少少)。
其實, 最終係睇Aunite安排; 若果, 您有困難, 係趕住救命, Auntie一定會盡早安排, 所以要如實話俾佢知。

大宅

回覆 Tans 的帖子

係大神, 唔係中神, 打錯字.

大宅

各位, 若果要搵太子WIN師傅, 請在yahoo搜尋"太子win師傅", 佢有個網頁架, 裡面有聯絡電話.

節目裡面講個email, 係節目用, 而家師傅已經無再做節目啦, 所以係搵唔到佢架.

我唔係買廣告或打手, 只希望幫到各位JM搵到師傅

男爵府

請問要幾錢左右? 謝謝!

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:今日打電話去約太子Win師傅

睇過win師傅的jm, 覺得準嗎? win師傅會否講將來發生的事嗎?

大宅

回覆 Feifeimak 的帖子

我之前睇就$900一次, 只見45分鐘, 夠鐘即走.您見師傅, 最好就直接問返而家幾錢, 我唔可以作準.

大宅

回覆 tracytang 的帖子

我係聽左好多集佢主持做既節目, 相信佢係仙家, 所以約見師傅.
佢睇屋企風水、公司風水同環境, 公司有咩人都可以睇到.

睇人亦好準, 基本上, 您一報資料俾大神, 大神就知你係點.

將來亦睇到, 但要視乎你點問; 點問事, 請聽第22同52集節目.

大宅

之前都曾經有會員係BK出過Post, 有興趣就睇下啦, 不過我唔可以確定內面內容係真定假.

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ad&tid=12544170

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ad&tid=13931050

大宅

引用:我打去約期,聽電話個女職員態度差,最後拒

原帖由 Lili1113 於 16-01-06 發表
我打去約期,聽電話個女職員態度差,最後拒絕我預約,因為我問左:「師傅睇吾睇到將來」職員話怕我會激嬲大 ...
我睇過,大神只係一個稱呼,即係太子win師傅本人。但因為我們不是佢入室弟子,只可稱呼佢為大神,等如你會叫觀音做菩蕯一樣。

佢哋正當係導人向善的,你聽哂三界紅塵YouTube 就知。

大宅

引用:Quote:Lili1113+發表於+16-1-6+13:22+我打

原帖由 teamfaith 於 16-01-13 發表
咁我去嗰次又唔係, 個AUNTIE幾好人又講個流程係點仲話有乜唔明就再打比佢問....WIN師傅講D嘢都準. ...
Yes 我個次好友善,我現在先知係佢亞媽

大宅

引用:睇過win師傅的jm,+覺得準嗎?++win師傅會否

原帖由 tracytang 於 16-01-17 發表
睇過win師傅的jm, 覺得準嗎? win師傅會否講將來發生的事嗎?
睇過講性格優點缺點好準!我求事的,現尚未知答案。另外我有問大神,我同我老公的前世関係,佢講咗我地的前世因緣,都似今生我同我先生的相處結果

大宅

如果我問家庭關係破碎 要唔要全部人時辰同相? 但有9個人

水晶宮

引用:回覆+Feifeimak+的帖子我之前睇就$900一次,

原帖由 Tans 於 16-01-18 發表
回覆 Feifeimak 的帖子

我之前睇就$900一次, 只見45分鐘, 夠鐘即走.您見師傅, 最好就直接問返而家幾錢, 我 ...
問咗,一樣價錢

大宅

有無人可以分享下睇成點?例如你要講你自己的事比佢知先定你一講完生日佢就開始講?

首頁

尾頁

跳至