懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

想生BB熱投

樓主唔好彩, 產房無位先無得俾你落去...
同埋人地話第二胎生得快好多, 見紅就即刻入院嘛, 唔使搞到自己咁狼狽呢~

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

引用:樓主唔好彩, 產房無位先無得俾你落去...同

原帖由 Binlojai 於 15-08-20 發表
樓主唔好彩, 產房無位先無得俾你落去...
同埋人地話第二胎生得快好多, 見紅就即刻入院嘛, 唔使搞到自己咁狼 ...
我入到醫院先得1度,應該都唔算好遲

侯爵府

引用:我兩胎也在威院生, 吾覺服務好差, 可能自己

原帖由 yingshing03 於 15-08-20 發表
我兩胎也在威院生, 吾覺服務好差, 可能自己好彩遇到好的姑娘, 佢哋敎我用氣止痛, 又給我坐波使我容易快D開 ...
我上胎都係威記,但上胎好好,我痛左20個鐘都係得1度,但醫生已經俾我落產房打無痛等生,上胎真係好好彩

yingshing03    發表於 15-8-24 13:13

侯爵府

引用:我之前都係威E 生,我當時已經落產房又好急

原帖由 michelle2410 於 15-08-20 發表
我之前都係威E 生,我當時已經落產房又好急但姑娘不停叫我忍住因為佢末鋪好野

...
我落到去床都未過,阿b已經要出黎,佢地禁住阿b個頭,係都要我自己拎埋張床墊過,呢一part我真係唔明,5,6個人圍住我淨係鬧,揾人扶下我,我就過到啦,我都唔知點解咁既

大宅

食得好勳章 美好大世界2017勳章 BK Milk勳章

回覆:唔知報喜定報憂

我都同你差唔多!不過我個日好多人一齊生,姑娘無時間理我,我叫左好幾次,最後feel到頭來再叫自已生得,姑娘先來睇我,一睇就話見到頭,9秒9都無推左我落去,我老公好彩一直係門外等,事後老公同我講,我入到去應該5分鐘左右就生左阿b!
我由陣痛開始到生都係5個鐘內的事炸。
真係有驚無險!

大宅

想生BB熱投

卡卡公主^^ 發表於 15-8-20 14:32
我落到去床都未過,阿b已經要出黎,佢地禁住阿b個頭,係都要我自己拎埋張床墊過,呢一part我真係唔明,5,6個人圍 ...

咁佢地又衰D...
我係QE生果時落產房我話痛到行唔到, 佢地都搵床推我過去啦...
你落到產房生得出都唔扶下你, 容咩易個B痾埋落地架...

大宅

我上胎都係威院生好辛苦,雖然助產士好好, 但等生時姑娘唔俾我去產房我又急又肚痛都唔俾我生住因為太多雙飛產房沒位,痛左2日我扮到快懶屎先俾我去產房, 所以我今胎開刀生好過

大宅

引用:威爾斯

原帖由 卡卡公主^^ 於 15-08-20 發表
威爾斯
威院系咁衰架,特別系產房果d...好惡,俾人感覺無人性,痛到你死都仲要閙你。又拖住唔俾止痛你。當然,視乎你好唔好彩,同樣在產房,遇到好的姑娘都有。

大宅

我上胎都係威院,好明白冇人理的感覺。今胎可能要回去生,怕又早產點算

大宅

樓主好叻好偉大!祝福你同bb健健康康!

侯爵府

我bb仲係nicu,都唔知幾時先可以返屋企

侯爵府

都怪自己無錢去私家但真係無唸過公院可以咁差

侯爵府

提外話,我生左3日,但今日已經無乜惡露,得好淺色既血水,仲要小到唔抹都無,

男爵府

引用:提外話,我生左3日,但今日已經無乜惡露,得好

原帖由 卡卡公主^^ 於 15-08-20 發表
提外話,我生左3日,但今日已經無乜惡露,得好淺色既血水,仲要小到唔抹都無,

...
先恭喜樓主!!
我都諗番起上年喺威院既經歷。。。我又係嗌到鬼殺咁嘈,又俾姑娘鬧我:留番啖氣一陣疴亞b出嚟啦。。。
我夠知啦,忍到先得架,真係好想問下啲姑娘:你生過仔未呀

首頁

尾頁

跳至