自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:嚇到喊,啱啱c6 暈左10秒

今日係農曆7月14
你地重睇依啲
好彩最後有意識

你依幾日留意下你老公先
再有係咁就睇醫生body check左
confirm身體無事,再處理

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:SUGAR0612 的帖子

出喊功迫佢去,叫佢講擔心佢有事,叫佢諗下你同個仔!

男爵府

做個body check,叫佢要為你同小朋友著想,照顧好自己身體

男爵府

希望佢無事! 一定要迫佢做檢查! 求個安心

男爵府

真是吾是講笑,我老公大舅父有次打緊羽毛球突然暈左就咁走左 之後聽舅母講,原來舅父之前係屋企暈過一次,又係好快自己醒番,當時舅父又係覺得冇野所以冇去睇e生,而舅母又好順從舅父所以冇迫佢睇e生啦。

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

男爵府

立刻做全身檢查,唔會無緣無故突然暈到失去知覺

男爵府

我姐夫都試過突然暈咗~之後立刻醒返~
我家姐果時大肚~都嚇到手忙腳亂~
佢地立即call 白車~先發現姐夫胃出血

有咩事立即睇咗醫生先啊!

男爵府

真的要檢查,如果冇事點會暈倒!touchwood中風死唔去癱左,點照顧兩個人

公爵府

好大程度同心臟有關,屋企老人家試過,第一次暈過之後,去check過係心率不正,之後久唔久會暈幾秒,因為個心跳跳下唔跳,幾秒後跳返就醒,但呢個係over 70的長者,樓主老公應該年輕好多,更加要去check清楚

男爵府

SUGAR0612 發表於 15-8-27 04:57
唔好又嚇我
唔係嚇你,叫你用來做藉口咋

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

引用:個仔去左姑奶度玩咁啱今日大家放假咪夜一夜

原帖由 SUGAR0612 於 15-08-27 發表
個仔去左姑奶度玩
咁啱今日大家放假
咪夜一夜唔瞓一齊煲驚嚇片
盡快見醫生、做身體檢查!
比呢個post佢睇啦~我哋39547都叫佢去check下,更何況你係佢老婆,咪仲擔心!

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

暈低可大可小,一定要睇醫生做檢查

男爵府

引用:個仔去左姑奶度玩咁啱今日大家放假咪夜一夜

原帖由 SUGAR0612 於 15-08-27 發表
個仔去左姑奶度玩
咁啱今日大家放假
咪夜一夜唔瞓一齊煲驚嚇片
可能—時起身血液唔循環掛,因為我都試過二次,第一次睇醫生,冇事,後來都都理到

水晶宮

要去驗下。

子爵府

最好 check check 啦, 可大可少。

不過都提吓樓主,放假都唔好太夜瞓,仲要睇驚嚇片,好傷身(仲要今日係節)

禁止發言

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

沒有事吧???

睇睇醫生, 做下檢查好似穏陣D呀

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

做檢查,怕有隱疾

只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

大宅

回覆:SUGAR0612 的帖子

c6 幾歲?見到另一個post有jm講自己都試過咁,最好快d睇醫生檢查下

首頁

尾頁

跳至