親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珊瑚宮

BK Milk勳章

tst1800 發表於 15-9-2 11:52
轉機在機場轉,關離開市中心幾個鐘乜事 ?
吉隆坡 國際 /內陸 航班多過 Penang 吧.
...
咁你有無睇下人地D回覆

我理解樓主係~>檳城/吉隆坡 ~>浮羅交怡2/3日~>再番出去玩檳城/吉隆坡

如果係要轉機出到去再玩就一定係檳城啦

有時D嘢大家都係提意俾意見啫, 唔洗下下起哂槓, 仲要開口埋口話人港爍, 唔識咪唔識囉, 問下唔得???

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版主按: 請冷靜及理性討論, 切勿作出侮辱他人之言詞/言出挑釁, 違規者會收警告牌, 漠視警告者會被禁言, 敬請留意. !

珊瑚宮

BK Milk勳章

HappyJacky 發表於 15-9-2 10:45
謝謝,等我check check 先,thx
你睇下你既行程係點, 我朋友就係先到檳城停留一日, 第2日去浮羅玩3/4日, 再番檳城2日, 最基本係7日6夜

大宅

回覆:請問有冇直航機到浮羅交怡

我都出年暑假去檳城+浮羅交怡,大家一齊交流下。我諗住會飛檳城即轉機去浮羅,住三晚,再飛去檳城住三晚咁。

大宅

引用:Quote:HappyJacky 發表於 15-9-2 10:45 謝

原帖由 jessica0768 於 15-09-02 發表
你睇下你既行程係點, 我朋友就係先到檳城停留一日, 第2日去浮羅玩3/4日, 再番檳城2日, 最基本係7日6夜
...
我個行程就係想咁,玩一日檳城,3日浮羅,再2日檳城。

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+jessica0768+於+15-09-02+發

原帖由 HappyJacky 於 15-09-02 發表

大宅

引用:我都出年暑假去檳城+浮羅交怡,大家一齊交

原帖由 大隻熊貓 於 15-09-02 發表
我都出年暑假去檳城+浮羅交怡,大家一齊交流下。我諗住會飛檳城即轉機去浮羅,住三晚,再飛去檳城住三晚咁 ...
你買咗機票未,我未買,我要問朋友想轉機定塔船到浮羅。

大宅

回覆:HappyJacky 的帖子

未呀!我見直飛檳城得港龍同馬航,馬航唔諗住搭了,而港龍見套票幾抵,但就未有出年暑假

大宅

引用:未呀!我見直飛檳城得港龍同馬航,馬航唔諗

未呀!我見直飛檳城得港龍同馬航,馬航唔諗住搭了,而港龍見套票幾抵,但就未有出年暑假

...
Hk express 都有檳城機票買。

珍珠宮

BK Milk勳章

HappyJacky 發表於 15-9-2 12:47
我之前去都係飛檳城, DAY 2-4 浮羅, DAY 4中午返檳城留兩晚, DAY 6檳城走..

如果有小朋友, 去檳城可以住Golden Sands Shangri-La, 佢有個play room 既長滑梯巧刺激, 岩4-10歲小朋友... 另外, 係市中心又有個類似職業扮演既可玩大半日

大宅

回覆:HappyJacky 的帖子

時間會好差嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由+大隻熊貓+於+15-09-02+發表未

Hk express 都有檳城機票買。
Hkexpress依家未見有飛檳城機票買

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多年前飛檳城, 玩2日再飛浮羅~~~玩4日~~返檳城再玩2日

大宅

引用:Quote:原帖由 HappyJacky 於 15-09-02 發表

Hkexpress依家未見有飛檳城機票買
我未睇時間,只知hk express 有檳城機票買

珍珠宮

BK Milk勳章

HK Express cut左檳城喎... 而家直航檳城只有KA同MH

大宅

回覆:請問有冇直航機到浮羅交怡

係呀,咁要check 下,thx

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:係呀,咁要check+下,thx

係呀,咁要check 下,thx
你可以睇下air asia,佢都有機飛檳城,亦有機去浮羅交怡(蘭卡威)

大宅

引用:Quote:原帖由 HappyJacky 於 15-09-02 發表

原帖由 jessica0768 於 15-09-02 發表
你可以睇下air asia,佢都有機飛檳城,亦有機去浮羅交怡(蘭卡威)
我想問下如果我要買檳城到浮羅的機票,係咪都係同我地平時買機票就可以了。謝謝

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+jessica0768+於+15-09-02+發

我想問下如果我要買檳城到浮羅的機票,係咪都係同我地平時買機票就可以了。謝謝

...
係呀,一樣訂,不過出發地變左檳城,目的地係蘭卡威

首頁

尾頁

跳至