自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 mrshau 於 15-09-05 發表http

原帖由 yan813 於 15-09-05 發表
請問呢個要喺邊到揾出嚟㗎??我揾咗好耐都揾唔到...
Download 最下面果2個未?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+yan813+於+15-09-05+發表請問

原帖由 mrshau 於 15-09-05 發表
Iphone應該點download呀?

公爵府

@v@我都有玩~~好好玩~_~

大宅

回覆:sailor moon遊戲

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 畀面勳章

好靚呀~
等我又DL黎玩下先~

子爵府

好靚呀

伯爵府

熱血勳章

qoo唔覺有嘅
我喺另一個日本網dl 左 apk

http://m.apkpure.com/%E7%BE%8E%E5%B0%91%E5%A5%B3%E6%88%A6%E5%A3%AB%E3%82%BB%E3%83%BC%E3%83%A9%E3%83%BC%E3%83%A0%E3%83%BC%E3%83%B3-%E3%82%BB%E3%83%BC%E3%83%A9%E3%83%BC%E3%83%A0%E3%83%BC%E3%83%B3%E3%83%89%E3%83%AD%E3%83%83%E3%83%97%E3%82%B9/com.bandainamcoent.sailormoondrops

侯爵府

引用:Quote:原帖由+yan813+於+15-09-05+發表請問

原帖由 mrshau 於 15-09-05 發表
呢位jm 我見你電話既icon點可以轉架?好得意咁

公爵府

回覆:檸檬檸檬 的帖子

我都唔識一定要開日本acc先得?

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

回覆:lucccy 的帖子

要有日本id 先可以下載,我用蘋果機

http://hk.photos.yahoo.com/chanhokaling

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+mrshau+於+15-09-05+發表Down

原帖由 檸檬檸檬 於 15-09-05 發表
Iphone應該點download呀?
要用日本id去日本AppStore 下載

http://hk.photos.yahoo.com/chanhokaling

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+檸檬檸檬+於+15-09-05+發表Ip

原帖由 俊浩BB媽 於 15-09-05 發表
要用日本id去日本AppStore 下載
我以前有轉account 去日本就可download,但今日試已經唔得,佢要我入過一張日本信用卡

搞到我其他日本apps係得update,點算

男爵府

引用:Quote:原帖由 mrshau 於 15-09-05 發表Down

原帖由 檸檬檸檬 於 15-09-05 發表
呢位jm 我見你電話既icon點可以轉架?好得意咁
CocoPpa , 用呢個app

男爵府

回覆:Mimmy 的帖子

申請一個啦,之前我都好似你咁轉地區幾日前已經開始轉唔到

珍珠宮

引用:申請一個啦,之前我都好似你咁轉地區幾日前

申請一個啦,之前我都好似你咁轉地區幾日前已經開始轉唔到
但申請一個日本account,我都無日本信用卡,點算.

珍珠宮

個遊戲嘅画面好靚

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

男爵府

回覆:Mimmy 的帖子

我之前用電腦申請唔駛入信用咭資料

珍珠宮

引用:我之前用電腦申請唔駛入信用咭資料 +

我之前用電腦申請唔駛入信用咭資料
真既?我試試先

大宅

畀面勳章

我都有玩!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 Miss.Hui 的帖子