夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:我唔想再受啦,我想離婚!!

滿足佢容乜易。但我表現唔到係我好想要,唔夠主動,就話係我黑口黑臉(講真,我又唔係想又唔抗拒,點笑住?),話好似迫我咁。
以前一星期見一、兩次,唔覺有呢個問題。
我肯搞無所謂,但唔好管埋我個心態啦。
佢唔覺有問題,情緒亦唔覺得自己問題。問題係我做成囉。
一發脾氣就搞到兩三點先瞓到。

大宅

引用:咁你大肚……坐月個時佢都係日日要呀?

原帖由 itinglena 於 15-09-14 發表
咁你大肚……坐月個時佢都係日日要呀?
大肚?都照搞,但不是日日,有時要幫佢。
佢又要聽我講我同ex 的事,等佢high,唔講又發脾氣,又係我唔啱!
其他老公係咪咁!?

大宅

引用:Quote:原帖由 itinglena 於 15-09-14 發表

原帖由 Fabianne 於 15-09-14 發表
佢又要聽我講我同ex 的事,等佢high,唔講又發脾氣,又係我唔啱!
...
佢有d變態…無啦啦做咩要講ex~佢好想知自己老婆點同其他人搞咩?!我大肚同坐月唔想要,我老公都無迫我……

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 itinglena 於 15-09-14 發表

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+itinglena+於+15-09-14+發表

...
講ex 的事又唔可以接受喎。。。係咪性沉溺呀佢?要下性治療師啦,日日要真係頂唔順,攪到怕左添呀

公爵府

回覆:Fabianne 的帖子

咁真係好難過,晚晚要,邊個會咁有feel

水晶宮

畀面勳章

引用:原因?我唔想再受C6個脾氣,俾天氣仲變化不

原因?我唔想再受C6個脾氣,俾天氣仲變化不定。唔想再為性而嘈交,而無覺好瞓。我覺得自己做唔到佢心目中的 ...
我同我前夫都有呢個問題,他有性需要我一定要配合他,我配合唔到他會爆我,但當大家有感覺,他永遠系最快個個,冇高潮就要扮到好有滿足感先得。否則又煩你一晚。我怕左他,四年間都系扮有高潮,忍夠,加上其他,我離婚了

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Fabianne+於+15-09-14+發表原

原帖由 rickhss 於 15-09-14 發表
三個字【性奴】
我當時都系咁形容自己,冇前戲,一泥就搞,咀都嫌費時

水晶宮

畀面勳章

引用:滿足佢容乜易。但我表現唔到係我好想要,唔

滿足佢容乜易。但我表現唔到係我好想要,唔夠主動,就話係我黑口黑臉(講真,我又唔係想又唔抗拒,點笑住?) ...
唉。所以又要扮好high,好勁丫他,但當時其實只系好想瞓,他完事就瞓,重要我幫他清潔,最後我有念珠菌

伯爵府

佢病態,要睇醫生,或者叫佢做運動消耗精力

洋房

This is just too selfish!! u really need to talk him seriouly.

侯爵府

呢個離婚離得非常正確,呢種男人枉稱人。。。

珍珠宮

milky_peko12    發表於 15-9-19 20:59
跳跳虎2015    發表於 15-9-15 16:41

複式洋房

你C6簡直係性虐待你。忍佢?可以忍對耐?佢未顛你已經顛咗喇。佢真係有病,你可以揾專業人士幫忙嗎?佢需要睇醫生,我相信你地的問題,不是用忍耐可以解決。佢唔揾方法醫冶,遲早出事。

別墅

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:痛哭 的帖子

試下揾婚姻輔導
不過要睇樓主C6 肯唔肯
呢D事 唔知佢願唔願意同陌生人面對面咁講

瑪瑙宮

重要講 ex 等佢 high, 真係變態. 呢 d 人唔會覺得自己有問題的.

jm, 您不如問下社工可以點.

男爵府

BK Milk勳章

Fabianne 發表於 15-9-14 18:16
...
有病喎.想聽老婆同第二個男人嘅事,睇醫生好喎.

又放假!!!

複式洋房

我C9都係咁,大家唔係一齊住,見到唔多,更何況係開飯...但同佢講想開飯,佢都拒絶,雖然我冇發佢脾氣,但真係好唔開心唔理我需要...已經成半年冇飯開...

子爵府

分開下先啦

複式洋房

引用:好慘,我老公都好大需求,最好day day 兩次

原帖由 mandelicious428 於 15-09-14 發表
好慘,我老公都好大需求,最好day day 兩次,但好彩嘅係我拒絕佢唔會發脾氣,唔會強迫,我好多時都盡最大努 ...
日日兩次……好累姐

首頁

尾頁

跳至