自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:中大想支持母乳,但有人話唔公平喎

總有離別的時候

男爵府

既然唔公平,叫學生研究男人可生仔,男女可一同用母乳餵B就最公平

水晶宮

真係壞腦!而家d學生哥、後生仔,你真係吾知佢想也野!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:唔使咁勞氣,咪叫泵得出嘅男員工,同樣可以

原帖由 I9528 於 15-09-19 發表
唔使咁勞氣,咪叫泵得出嘅男員工,同樣可以有1個鐘嘅泵奶時間

總有離別的時候

珍珠宮

個腦用黎養魚嘅, 同啲臭男人覺得拎幾千蚊做家用當自己大爺一樣

大宅

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:anpanmenbaby 的帖子

是真的大學生??
幼稚園的學生都識錫媽媽,何解會倒退??
真的咁在乎那一小時??
為出位都唔好咁低b

男爵府

呢D人讀幾多書都冇用

禁止訪問

畀面勳章

回覆:anpanmenbaby 的帖子

公爵府

係中大男生定職員講架?
咁無常職又小氣小家,講出黎俾人笑,

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

要公平好簡單,佢地可以單性繁殖唔洗女人十月懷胎咪得

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

男爵府

回覆:Chowying 的帖子

幫推 上報啦~

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

男爵府

乜都要公平,連呢啲都計埋
到佢地第日生左仔就知

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁由有左到生得個十個月嘅辛苦係女人受晒, 又公平咩

子爵府

讀書讀到你咁樣諗野,真係無言

男爵府

我睇了個post,唔記得cap圖,出post人問餵人奶係咪必須,仲話就算餵係咪要用工作時間餵,佢完全無任何母乳知識,未做功課就亂up,香港教育制度下的又一垃圾,但願佢永遠唔好生小朋友

子爵府

你識講唔公平,點解生仔泵奶呢 d 全部得女人做,男人做唔到,女人夠可以嗌唔公平啦

我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

伯爵府

貼出黎個位千萬唔好叫老婆生呀,要女人生都唔公平架,咁計較就自己生啦!

公爵府

男人有侍產假,咁娶唔到老婆果啲又要嘈,大家一樣人工,點解要俾多日假你?女人生bb有產假,唔生果啲唔通又嘈,大家一樣人工,點解要俾十星期假你?其實要咁計,女人冇侍產假,男人冇產假,係咪又要話唔公平?呢個世界本身就唔公平,有人老豆李嘉誠,有人老豆豬頭炳,唔去長實嘈下點解老豆唔係李家誠?

s.andp    發表於 15-9-19 15:50

首頁
12345...6

尾頁

跳至