想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

試過早上較alarm 起身do do, 點知大家都仲係好眼瞓, 最後大家一齊再瞓過... :;pppp: :;pppp:

大宅

原文章由 steplovebb 於 08-7-31 00:25 發表
試過早上較alarm 起身do do, 點知大家都仲係好眼瞓, 最後大家一齊再瞓過... :;pppp: :;pppp:

i prefer do do on weekend morning.
otherwise, we'll try earlier on
weekday night.

just telling him the day make him no
mood and can't do do successfully.
to men, they need mood and good
timing.

禁止訪問

大宅

大宅

ybym,

我打完排卵針果晚就係為左呢個問題同c6嘈,結果浪費左我辛辛苦苦食藥打針谷出來的三粒卵.

我同佢講: "同你夾日子,你又話我迫你;唔同你夾日子,你又話我唔出聲,咁你想我點??"

仲有,我同佢講,為左生bb,我已經做左好多野,包括時時要去睇醫生同埋打d好痛的針(我都唔明點解d刺激卵泡的針和排卵針係咁痛架),仲有要戒口,行步路都要小心d.
相反,做男人的就咩都不用做.現在只是叫你指定在3晚要交功課,咁都咁多聲氣.

子爵府

其實會唔會大家為左生BB都太大壓力。。。。。?
有時我覺得個男人都驚架。。。。唔係唔想生,係有左又好多野諗。。。所以唔好因為生BB嚕交。。。。如果唔係大家都唔開心,有左可能對BB都唔好架。。。。。男人有時係麻煩D架喇,好好地同佢傾下。。。。don’t angry。。。

大宅

好才我老公都好合作﹐我努力左一個月就搞掂啦﹗﹗

男爵府

畀面勳章 爸B勳章

回覆 #3 Lumpy 的文章

Lumpy, 好有同感呀!我都試過同c6傾過,睇吓點樣大家可以配合倒。講嗰時就乜都得,到要做事就諸多藉口,一時又話攰,一時又話食得飽得

大宅

試過嬲起上黎同佢講:我都冇mood, 你搵第二個生啦 !!

大宅

唉,總之講又死,唔講又死.
最攪笑係c6通常都是在m後和排卵期後才意慾高漲,偏偏排卵期就唔想dodo,真係吹佢唔漲.

禁止訪問

複式洋房

你試下用香薰, 有一種香薰係催情,種香味會令人relax同有性慾, 你唔好同佢講d香薰係用呢做乜, 只係話隻香薰嗅咗會好瞓d, 佢無戒心的情況下, 可能會自自然然成事啦!

男爵府

我都公都話有鴨力呀~其實都係因為我心急law~因為我有子宮內膜異位,個個月痛到想死,連厠所都去唔到咁濟,要食pills先唔痛,咁但係又想要BB,咪唔食得law~~仲有我之前有depression & panic disorder,食咗一年藥先好番,終於可以停藥,正所謂今日唔知聽日事,所以更加心急啦!!我都知咁會令C6好大鴨力,但係我都好唔開心,仲要諗吓有咩方法幫佢,又唔知要痛多幾多個月,諗起就想死!!!!嘆!!!有冇人可以比D意見我呀!!

複式洋房

我同我老公都有個習慣瞓到五點幾六點就做,之後仲有成個幾兩個鐘瞓返…無咁攰架…

不過,我發覺會舒服d…因為大家都經過一晚既休息會Relax d.....

如果驚自己唔知醒…臨瞓前飲多d水…半夜尿尿完就開始…剛剛好…

複式洋房

其實壓力都係一個好大既障礙。所以我地要唔好俾咁大壓力自己…由上天安排啦!

要有就會有…大家一齊加油啦!

試下做多d善事幫自己積吓福…話唔定好快就會有呢…上天總係會保祐好心人既…
agl 該用戶已被刪除

複式洋房

原文章由 AWOK 於 08-8-1 10:42 發表
你試下用香薰, 有一種香薰係催情,種香味會令人relax同有性慾, 你唔好同佢講d香薰係用呢做乜, 只係話隻香薰嗅咗會好瞓d, 佢無戒心的情況下, 可能會自自然然成事啦! ...

用邊隻好難講架…

其實係香薰治療來講,催情既定義係指情緒上既提昇同埋淨化。其實如果有bb…係香薰治療會從幾個方面入手…一﹑要睇吓係邊方面生活既壓力?如果係工作…我地會用返d舒緩情緒既油…如果係憂慮既會地會用返一d提昇精神既油…

另外…我地會針對兩個人既體質做治療…女性方面…我地會叫佢用下玫瑰﹑天竺葵既精油…因為呢D都係好好既子宮補品…

首頁

尾頁

跳至