夫婦情感

跳至

首頁
12345...46

尾頁

大宅

venusyan0708 發表於 15-12-10 01:03
激死我,頭先打左好大段,無啦啦出返主頁無哂,趁兩個公主訓左,而家努力打多d字!😁😁
跟住 ...

樓主15歲果年識姑爺仔,後來分開又好快識第2個,之後又換畫,無一個長過3個月。但15歲半就識L,即係半年內換左幾個BF??

等睇故
由隻身到日本至落地生根

複式洋房

引用:Quote:venusyan0708+發表於+15-12-10+01:03

原帖由 NipponTsuma 於 15-12-10 發表
樓主15歲果年識姑爺仔,後來分開又好快識第2個,之後又換畫,無一個長過3個月。但15歲半就識L,即係半年內 ...
同L一起果半年都無再換,但在未識佢一起之前已經同過差不多十個人一起,但全部都無性關係,有d一齊一日,有d三個鍾就分手,我自認細個的時候好花心,因為細個做m記,一日都有十幾個男仔問我咩名,果時無擔心過搵唔到人要😁😁

大宅

venusyan0708 發表於 15-12-10 09:42
同L一起果半年都無再換,但在未識佢一起之前已經同過差不多十個人一起,但全部都無性關係,有d一齊一日,有 ...

1 日 3個鐘

好!!明白了~~等睇故!
由隻身到日本至落地生根

大宅

回覆:我的重新故事(內容比較長,不喜勿插)

毛毛

琥珀宮

子爵府

複式洋房

回覆:melomelomelody 的帖子

各位,其實我頭先已經打左一篇,但無啦啦又出返主頁,無哂,我決定左打個稿先,而家更新唔到了,要下午先更新到,你地等我呀😘😁😁

大宅

男爵府

樓主一定好靚女

複式洋房

引用:樓主一定好靚女

原帖由 亞路 於 15-12-10 發表
樓主一定好靚女
唔靚,好肥😁

瑪瑙宮

venusyan0708 發表於 15-12-10 11:59
唔靚,好肥😁

一定有對大眼睛

珍珠宮

開心吸收勳章

venusyan0708 發表於 15-12-10 11:59
唔靚,好肥😁

百花叢裡過,片葉不沾身。

複式洋房

複式洋房

引用:Quote:venusyan0708+發表於+15-12-10+11:59

原帖由 wing1388 於 15-12-10 發表
唔放相喇!我怕羞😂😂

珍珠宮

開心吸收勳章

venusyan0708 發表於 15-12-10 12:48
唔放相喇!我怕羞😂😂

我以為頭像嗰位就係妳添.....
百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

回覆:venusyan0708 的帖子

肥住靚

複式洋房

回覆:venusyan0708 的帖子

同B分開了之後,我晚晚都出去玩,又落返去錦田做parttime 酒吧,一路又返髮型屋,跟住在酒吧認識左個男仔,稱呼做D ,佢係一個超賤格的男仔,佢當時有女朋友,但同我講剛剛分左手,咁我又好天真信佢,同佢一齊左大約一星期,佢個女朋友打比我,(當時同朋友夾份開左個電話)叫我唔好再纏住佢男朋友,又話佢地無分到手,而D就唔認,話個女仔唔放過佢,我又再信佢!
跟住有晚我同D 去飲酒,玩到第二朝,佢叫我去佢屋企訓,當時我好驚佢會攪我,因我仲係virgin,佢就應承我如果我唔同意,佢唔會亂黎,咁啱我又同我媽媽吵架,咁我就去左佢屋企,去到佢屋企門口,發現個鐵閘無關,已經有不祥預感,入到D間屋,佢叫我入佢間房先,但唔知點解果刻我好似有預知能力咁,感覺到房裡面有人,咁我就叫D開門,D一開門,裡面有個人撞個房門撞到D個頭,D就衝入去打個女仔,原來佢女朋友一早過左D屋企,叫D媽媽開門,而我就好驚咁走左,打左比我女性朋友,過左我女性朋友屋企訓,到第二日D打比我問我點解走,你唔走咪可以同個女仔三口六面講清楚,我就話因為驚,咁依件事就完結,過左幾日之後佢女朋友帶左十幾人上我做果間酒吧,諗住搵我出黎打我,酒吧的ee就打眼息叫我行後門走,又過左幾日,個女仔用D屋企打電話比我,話你而家信我地仲一齊,唔該你消失,到咁樣難道我仲信個賤男,所以好決絕同D分手,D都繼續哄我,我無理佢,不過D真係一個賤男,在佢話黎卡拉ok哄我果日,我朋友帶多個女性朋友黎玩,稱女性朋友做呀蚊,因為依個呀蚊之後同我做左姊妹,果晚我走先,D話黎哄我,但D無走,同呀蚊一起走,同呀蚊講佢飲醉,叫呀蚊送佢返屋企,呀蚊之後講返比我知,呀蚊都無諗住送D返屋企,只係諗住坐的士送到D條邨就走,呀蚊話D唔比呀蚊走,糾纏左一陣,呀蚊都平安走左,而我同D都完完全全結束,無再聯絡(待續)😁😁

子爵府

複式洋房

回覆:katherinelum 的帖子

趁我而家搭緊車,我又更一更新先😁😁😁
在我同D結束之後,D都無面再搵我,而我又繼續拍散拖的日子,在差不多一年之後,一次機緣巧合,我同B又見返面,我們好自然再走返一起,但當時我其實同緊一個男仔一齊,稱呼佢做A啦!
所以在果個時候我一腳踏兩船,有一晚本來我應承B過佢屋企訓,但果晚我同A同埋我d朋友落左disco玩,玩到我唔捨得走,而我同B又再一次分手,可能之後自己見左太多野,識太多唔同的人,個心都野了!根本唔想自此比B綁住,所以依次分手之後,我地都無再見,聽B的朋友講,佢好快同左第二個女仔一齊,而我同左A一齊兩個月,我們都分了手,原因佢有一個固定女朋友,但就四出溝女,A係一個玩家同食家,A同我的朋友講感覺到我對愛情好認真,唔想浪費我時間,但因為當時我做果間酒吧,佢都在果度做侍應,所以我地晚晚見,根本唔係話忘記就忘記!
我一直都好想搬出去住,但根本無咁多錢,一次機緣巧合之下我搬左入去我酒吧老闆另外租的屋度住,酒吧老闆係一個江湖人物,但我唔講邊個,有睇報紙都知佢係邊個,間屋係個老闆諗住可能帶女先上去訓,但我見佢掉空咁耐,我就問可唔可以比我住,因為我又同我媽媽吵架,無地方住,而當時我已經完成感化,老闆都好好,比我入去住,呀蚊一星期後都搬埋黎住,之後老闆索性將間屋簡多四間房,其餘同我地friend果幾個女仔都搬埋入黎,展開我人生中最開心,無憂無慮的生活!(待續)我要夜晚先更新到喇,晚上見😊😊😊

別墅

fu

首頁
12345...46

尾頁

跳至