自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我用緊g pro2 差不多年半,無壞過,老公用g3差不多保養期過時用唔到wifi,拿去維修,免費換過塊底板。維持唔洗等好耐,去過三星維修都知等到想死,人多都.....g4皮底唔好用,口卑差,新出左隻唔係皮底可以試下,但v10應該唔錯,如果跌價大都考慮換機。

男爵府

回覆:大家覺得LG電話OK嗎?

我用開iphone, 但轉左LG 後滿意過iphone~ im using G Pro 2

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章

好用呀,用過LG已經用唔返三叔了

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

用緊 g3, ok 呀,之前一直用3叔,果然冇轉錯

總有離別的時候

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

幾年前用過部touch screen電話唔好用, 但半年前再由samsung轉返去LG G4, 都幾好用喎, 影相靚, 食電問題自覺唔算嚴重因我唔打機既, 舊電CHARGE滿先返工, 到放工都仲有六七十%.
G4皮底唔好用, 我怕佢痴污糟嘢所以揍左膠殼.
我老公最近都由SONY轉左用LG V10啦!!

珍珠宮

引用:我用開iphone, 但轉左LG 後滿意過iphone~ i

原帖由 hilaryashley 於 15-12-28 發表
我用開iphone, 但轉左LG 後滿意過iphone~ im using G Pro 2
me too!LG好用

珍珠宮

YY1101 發表於 15-12-28 15:50
ok 我由i窿轉左LG懷抱

正想由三星轉其他牌子, LG 好用過iphone??

大宅

我都係iphone轉lg, 不錯,我c6試我部機時, 都覺lg好過3叔.

珍珠宮

bkfans 發表於 15-12-28 17:22
最近LG機好似好大改進, 電器都係. 我媽剛買左個LG電視, SALES話已經搬番哂韓國造, 性價比好掂.
...

咁我3年前買部LG洗衣機都仲幾好!

4千幾, 夠靜, 易用, 唔錯

大宅

有兩個朋友用緊LG G4未夠一年冇啦啦死機要拎去換底板,好彩未過保養唔駛錢

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

我用G2,就快一年,用唔到wifi.touch mon壞壞地,想換V10.但心大心細中

珍珠宮

2018復活節勳章

用緊g4都幾好用,係個touch mon間唔中會short咗無反應,只要come一下電話套個蓋或者按一下開關掣就正常番

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

哈哈,睇左中家既comment,似乎LG都真係唔錯
一於去睇睇先

子爵府

我C6由G2執我舊機用(我心思思出左i6+),佢話好正轉左用V10佢話冇得輸。 搞到我心動動想轉返用V10

大宅

LG係小數可換記憶卡同電池旣電話,原本想買note5但唸唸下都係轉G4。

大宅

我屋企人部g4用左唔夠3個月就壞左,拎去換mon都無改善,前後上去整左3次,最後換左部新機先無事

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:開心仔媽咪 的帖子

功能
外形唔太得

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得好用...我用pro2......用左年半仲好好用....
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

大宅

用左G4一個月,重投 note5 懷抱

首頁

尾頁

跳至