自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

cattz288 發表於 16-1-14 16:18
jm提供架!BKJA2PK
THANKS

侯爵府

引用:要買夠$400?其他野係咪預先放入購物車,搶

原帖由 wedding2008 於 16-01-14 發表
要買夠$400?其他野係咪預先放入購物車,搶到就立即一齊比錢?
我係預早放其他嘢入車~

大宅

回覆:Girl2014 的帖子

其實死完server still can buy?

大宅

回覆:square72 的帖子

到宜家都未入到,你成功買左?

大宅

回覆:bebelam22 的帖子

Before 4 I buy and transfers to payment page and then server down

大宅

回覆:hktv$88餐

一路都load唔到,load咗45分鐘賣晒,玩人!

禁止訪問

引用:今日我都買到呀! 多謝jm報料, 用埋大新咭,

男爵府

引用:一路都load唔到,load咗45分鐘賣晒,玩人!

原帖由 happymimi2012 於 16-01-14 發表

大宅

引用:一路都load唔到,load咗45分鐘賣晒,玩人!

原帖由 happymimi2012 於 16-01-14 發表
我入到購物車就死左

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

seesee1010 發表於 16-1-14 16:47
請問大新咭code同50蚊code係咪冇得預先入? 咁大新嘅蝦使唔使放落購物車?thx

...
有! 我入定晒! 大新蝦我聽jm講會自動送, 所以無放入車度!仲有一早入埋地址, 一等88蚊餐出, 即cfm order去比錢!

希望無問題!

放下自在

男爵府

好媽媽勳章

cattz288 發表於 16-1-14 16:08
今日我都買到呀! 多謝jm報料, 用埋大新咭,送埋蝦添
麻煩講下, 點用大新咭有優惠, 謝謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

豬仔 發表於 16-1-14 16:51
麻煩講下, 點用大新咭有優惠, 謝謝

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=16980626&page=2#pid256475456

入定code, 夠400蚊用埋大新咭比錢, 就會送蝦!

豬仔    發表於 16-1-14 16:57
放下自在

男爵府

回覆:cattz288 的帖子

搞左幾日都未能成功買入, 放棄了

大宅

我搶左成個星期,今日終於買到啦!
15:57 入去見到已經可以買,15:59 成功交易!
大家早 5 分鐘入去睇,不停 Refresh,可能機會大啲!

大宅

回覆:pigpiggirl 的帖子

Try tomo 我也是57mins 入俾$彈了

象牙宮

pigpiggirl 發表於 16-1-14 17:00
我搶左成個星期,今日終於買到啦!
15:57 入去見到已經可以買,15:59 成功交易!
大家早 5 分鐘入去睇,不 ...
, 不過我今日第一日玩咋! 比錢果下, 好鬼緊張!
放下自在

禁止訪問

引用:Quote:seesee1010 發表於 16-1-14 16:47 請

象牙宮

seesee1010 發表於 16-1-14 17:07
信用咭資料可唔可以入定?問客服話唔得,話買左一次先會save
信用咭無得入定呀! 仲要等埋個sms, 真係好刺激!
放下自在

禁止訪問

引用:Quote:seesee1010 發表於 16-1-14 17:07 信

象牙宮

seesee1010 發表於 16-1-14 17:14
咁一定買搶唔到啦
如果用大新就要sms! 不過應該有個時限, 如果仲入唔到sms先當取消, 我都搶到, 你聽日試下!
放下自在

首頁

尾頁

跳至