論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 stephen07leung 的帖子

一開頭來佢話要聯絡屋企人,我地就畀咗wifi,之後佢有電話卡我都未收翻。但佢越來越放肆,工作時間攞電話看視頻,聽歌,下載apps,大概過咗三個月我地就改咗wifi密碼。冇wifi果個星期明顯少用電話,叉電都叉少咗。跟住佢就自己出去買咗3G卡,之後又繼續回復原狀,除咗冇看視頻

大宅

引用:回覆 stephen07leung 的帖子一開頭來佢話要

原帖由 Demographic77 於 16-01-14 發表
回覆 stephen07leung 的帖子

一開頭來佢話要聯絡屋企人,我地就畀咗wifi,之後佢有電話卡我都未收翻。但佢 ...
其實比wifi工人好笨,日後有乜吾妥,工人用你wifi,找新老板,用你wifi同朋友whatapps , line, facebook 唱衰你,就是報應。各位老板。

大宅

引用:回覆 bblover123 的帖子我驚佢係我食物裡邊

原帖由 Demographic77 於 16-01-14 發表
回覆 bblover123 的帖子

我驚佢係我食物裡邊做手腳啊,畢竟唔可以時時看住佢。
其實愉錢,可以告佢,即炒吾補,
换個看法同偷電也一樣可以玩得佢好大,當然嚇下佢地都好夠,
揸正來做先影相,後告佢也是法例。

我地偷電力公司D電,一樣比人告la.

子爵府

回覆:會唔會俾姐姐係工作時間或湊B時玩電話?

其實你得1個b又係ftm, 咪即炒佢囉,家務咪搵個鐘點做囉,好過你而家連湯都唔敢飲呀

禁止訪問

引用:你地會唔會俾姐姐係工作時間或湊B時玩電話

首頁

尾頁

跳至