想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:老公丁丁一次比一次差,點算好?

Do exercise n take supplement! Must ok! Of course has to learn how to relax too! My c6 previous ones were ALL dead! But after supplement, exercise n chin med, now is ok! No need ivf tim! Add oil! So as my friend\'s husband. He did exercise everyday for 2 months, then bingo, their son now is 8 months old!!!!!!!

大宅

引用:Do+exercise+n+take+supplement!+Must+ok!+

原帖由 CTISBebe 於 16-02-02 發表
Do exercise n take supplement! Must ok! Of course has to learn how to relax too! My c6 previous ones ...
我同我老公兩個人都好懶運動,佢太忙了,睇黎我都要幫佢安排下d時間

男爵府

環保接龍勳章

引用:你老公有無乙型肝炎?我老公形態都係越黎越

原帖由 mini-kinki 於 16-02-02 發表
你老公有無乙型肝炎?

我老公形態都係越黎越差, 第一次係2%,
乙型肝炎有影響嗎?

別墅

回覆:jaiii 的帖子

Try this for man! This is recommended by my Chinese doctor,

複式洋房

有無聽過opc3? 我老公之前驗丁丁都差少少,而我自己又高齡,都諗住難d有,跟住朋友介紹咗呢隻,話可以令身體機能活躍返,個人會精神d, 佢又係高齡,兩公婆飲咗半年就有咗,而我同老公都係飲咗半年就有咗,跟住我又介紹咗比一個試咗一年都未有既朋友,佢就兩公婆一齊飲咗3個月就有咗,bb而家已經3個月,你可以上網search下!

大宅

引用:Try+this+for+man!+This+is+recommended+by

原帖由 CTISBebe 於 16-02-03 發表
Try this for man! This is recommended by my Chinese doctor,
食善存都有zinc,呢個既成份係額外再補充?

大宅

引用:有無聽過opc3?+我老公之前驗丁丁都差少少,

原帖由 jessicacsm2002 於 16-02-03 發表
有無聽過opc3? 我老公之前驗丁丁都差少少,而我自己又高齡,都諗住難d有,跟住朋友介紹咗呢隻,話可以令身 ...
多謝分享!我上網望過都係健康食品,資料都係來自台灣,香港買得到?

複式洋房

美安Opc3係美國出產,香港有得賣,我係喺網上買的
http://wapbaike.baidu.com/view/3711819.htm?adapt=1&
美安香港公司
http://hk.shop.com/

大宅

rabbit2010 發表於 16-2-3 01:10
乙型肝炎有影響嗎?
我有乙肝, 又係會突然有段時期覺得好攰, 訓極都唔夠咁, 所以先問下樓主老公有無呢個病

大宅

引用:美安Opc3係美國出產,香港有得賣,我係喺網

原帖由 jessicacsm2002 於 16-02-03 發表
美安Opc3係美國出產,香港有得賣,我係喺網上買的
http://wapbaike.baidu.com/view/3711819.htm?adapt=1&
...
Thankyou!我研究下先

大宅

引用:Quote:rabbit2010+發表於+16-2-3+01:10+乙

原帖由 mini-kinki 於 16-02-03 發表
我有乙肝, 又係會突然有段時期覺得好攰, 訓極都唔夠咁, 所以先問下樓主老公有無呢個病
...
Oic。。。我C6又未至於攰到,無力又無時無刻都訓著果種。甘你係忽然有乙肝定點?

大宅

jaiii 發表於 16-2-3 21:36
Oic。。。我C6又未至於攰到,無力又無時無刻都訓著果種。甘你係忽然有乙肝定點?

...

我意思係訓極都唔夠果種, 就算放假訓十幾個鐘都仲好眼訓,
我D乙肝係媽媽母體感染俾我, 而家係活躍期,
如果你老公無乙肝, 可能佢真係工作太攰先至咁

首頁

尾頁

跳至