自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:美心西餅的改革...$4.2西餅好似就消失咁

好難搵到了,十幾蚊仲要唔好食先慘

活在當下,愛得及時

男爵府

虎到金來勳章

我最鐘意食四方牛油切餅

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

海獅媽媽 發表於 16-1-29 15:43
其實美心以前隻拿破崙好好食
依家整成8蚊件果D, 唔好食...

同意

珊瑚宮

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

升格唔係問題,好唔好食先係問題,升格左d餅咁貴,咁食東海堂好食過佢,自己打自己嗎?

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

不愛吃平餅,因為不愛有cream, 所以唔覺得可惜!

唔係怪獸    發表於 16-1-29 18:50

複式洋房

此情不再!

伯爵府

1x几蚊個d 超難食,批呀撻個難食到

nicksonma    發表於 16-2-1 16:36

伯爵府

hashtag影視迷勳章

花餅時期嘅拿破崙真係好好味.

99dogdog    發表於 16-1-30 00:10

用戶要求終止服務

引用:不愛吃平餅,因為不愛有cream, 所以唔覺得

原帖由 lymchau 於 16-01-29 發表
不愛吃平餅,因為不愛有cream, 所以唔覺得可惜!
時代變,啲口味要推陳出新先有新鮮感

珍珠宮

引用:回覆+bik1229+的帖子係..超掛住永久個款

原帖由 manshan86 於 16-01-29 發表
回覆 bik1229 的帖子

係..超掛住永久個款
我有幾張唔換,當留念。

99dogdog    發表於 16-1-30 00:11

珍珠宮

回覆:月牙兒♡ 的帖子

我會考果年暑假在美心西餅做過,有個叫三色彩虹,好大大條又好味,一張餅卡補幾蚊,80年代尾既事。

而家要補$28先換到條牛乳蛋糕。

伯爵府

我比較現實,咁舊款餅卡未會升值到百零蚊?
利申:我唔食$4.2西餅

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

引用:我比較現實,咁舊款餅卡未會升值到百零蚊?

原帖由 Poon89 於 16-01-29 發表
我比較現實,咁舊款餅卡未會升值到百零蚊?
利申:我唔食$4.2西餅
我都想緊,可以換西餅一打

珍珠宮

回覆:Poon89 的帖子

舊款餅卡只寫西餅一打,正常係會升值,如果佢再出cheap餅,真是唔知點。

伯爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

回覆:月牙兒♡ 的帖子

聖安娜仲係$4.2

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好掛住以前舊款牛油蛋糕,依家個隻只望個樣都唔想買!

子爵府

引用:回覆 月牙兒♡ 的帖子原來仲有

原帖由 Littlecatta2013 於 16-01-29 發表
回覆 月牙兒♡ 的帖子

原來仲有
舊相咋,應該冇囉

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

佢出唔多款不過都仲有呀。餅咭如果你想換十幾蚊個啲就當張餅咭4.2x12個價錢去換大餅,所以只能換2-4件

首頁

尾頁

跳至