網購天地

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

ying_ma 發表於 16-2-29 16:04
哎呀!我原來打錯,要買50, 你買多20就可以, 共50都得
Votre nouveau solde :

[color=rgb(0, 138, 0) !important]50,00 €

而家係咪等佢48小時內SEND多10歐CODE比我?

男爵府

畀面勳章

mickeyellen 發表於 16-2-29 16:07
Votre nouveau solde :

50,00 €
yes
......

男爵府

畀面勳章

cklsf 發表於 16-2-29 12:27
我想以下問題:
1. 咁我係咪要先去買gift card攞咗個10歐元promotion code?
2. 我見網站好似話要買gift card ...
買gift card,攞咗個10歐元promotion code,落單時可用返個gift card,再扣10歐元promotion code,餘數再用credit card俾錢

......

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我想問如果收到10蚊CODE之後要點用??

係咪係返入GIFT CARD個位入?

男爵府

畀面勳章

引用:我想問如果收到10蚊CODE之後要點用??係咪係

原帖由 mickeyellen 於 16-02-29 發表
我想問如果收到10蚊CODE之後要點用??

係咪係返入GIFT CARD個位入?

係呢個位入Gift card code後,再入promotion code, 確認付款前會見到呡呢欄

mickeyellen    發表於 16-2-29 16:44
......

大宅

我買gift card去到payment果度就去唔到,大家有無呢個問題??仲要唔識翻譯,都唔知發生咩事

侯爵府

引用:我買gift+card去到payment果度就去唔到,大

原帖由 cklsf 於 16-02-29 發表
我買gift card去到payment果度就去唔到,大家有無呢個問題??仲要唔識翻譯,都唔知發生咩事:que ...
我冇問題啵

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

大宅

YO!!! 多謝!!!
我都成功了!!!
即買50, 即有10, 即用~

大宅

回覆:Amazon fr 買Dyson AM09有優惠約$2700直送香港

請問未登記過係咪就算買gift card都冇promotion code ga?

大宅

引用:YO!!!+多謝!!!我都成功了!!!即買50,+即有10

原帖由 sumyws 於 16-02-29 發表
YO!!! 多謝!!!
我都成功了!!!
即買50, 即有10, 即用~
咁快收到$10

我前日買仲未收到

男爵府

畀面勳章

引用:請問未登記過係咪就算買gift+card都冇promo

原帖由 helenman15 於 16-02-29 發表
請問未登記過係咪就算買gift card都冇promotion code ga?
留意條款,要2016/0/15前登記,一年內未買過gift card,先有€10promotion code 送

......

琥珀宮

畀面勳章

回覆:Amazon fr 買Dyson AM09有優惠約$2700直送香港

請問呢部你咪唔啱香港電壓?

男爵府

畀面勳章

引用:請問呢部你咪唔啱香港電壓? +

原帖由 littlesister 於 16-02-29 發表
請問呢部你咪唔啱香港電壓?
Arm,用轉插就可以,唔港用火牛,電壓一樣,我用緊無問題,依家平過我買個時,買gift card仲底,$26XX就買到,等於香港半價,底!

......

大宅

等唔切個減10蚊剛剛見到剩一部現貨即刻落左單了

而家訂要等3月7之後先再有貨

大宅

優惠價都無左喇,好在快手訂左

大宅

大宅

回覆:ying_ma 的帖子

請問是否amazon.fr 至有gift card 呢個offer? 我搵到d 電器,fr 唔寄出,但amazon.it 可以,是否fr gift card 都可以互用?

男爵府

畀面勳章

fitman 發表於 16-3-1 11:49
請問是否amazon.fr 至有gift card 呢個offer? 我搵到d 電器,fr 唔寄出,但amazon.it 可以,是否fr gift ca ...
呢個優惠只係amazon fr只有, 送的promotion code只可以係fr用
......

男爵府

畀面勳章

yingyip423 發表於 16-2-29 19:47
仲有優惠價,不過無現貨,要預購
......

首頁
12345...8

尾頁

跳至