自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:有啲港姐冠軍都幾順眼,但又無機會做女一........

張嘉儀已經比起選港姐時好樣咗,其餘兩個,我唯有講佢哋無觀眾緣

珍珠宮

回覆:有啲港姐冠軍都幾順眼,但又無機會做女一........

三個都好唔順眼,亦無演技

伯爵府

引用:近排見到張嘉兒,陳庭恩,張名雅都幾順眼,陳

原帖由 carmen911 於 16-03-02 發表
近排見到張嘉兒,陳庭恩,張名雅都幾順眼,陳庭恩喺公公出宮都做得好好
但都無乜機會拍劇...
TXB有機會應該俾 ...
以上三位好難捧红喎!

大宅

佢3個做女一既劇,都幾難有人睇

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:張嘉儀已經比起選港姐時好樣咗,其餘兩個,

原帖由 wife 於 16-03-03 發表
張嘉儀已經比起選港姐時好樣咗,其餘兩個,我唯有講佢哋無觀眾緣

...
佢冇左 pizza 面,真係唔同哂

做愛回家 ~ 茜依,已經靚左

伯爵府

引用:近排見到張嘉兒,陳庭恩,張名雅都幾順眼,陳

原帖由 carmen911 於 16-03-02 發表
近排見到張嘉兒,陳庭恩,張名雅都幾順眼,陳庭恩喺公公出宮都做得好好
但都無乜機會拍劇...
TXB有機會應該俾 ...
陳庭恩幾好。 唔係好sharp 但幾靚

大宅

引用:Quote:原帖由+seaseafamily+於+16-03-02+發

原帖由 himhim0502 於 16-03-03 發表
B6 都不得了
見過真人,靚過上鏡好多

子爵府

順眼唔代表有潛質,更何況係tbb 唔係靠順眼上位

男爵府

呀扇貝真係唔知憑乜,得亞軍,樣又唔靚,但成日做女一,唔係冧掂高層真係唔知佢靠乜

男爵府

BK Milk勳章

三個之中,講樣貌我只覺得張嘉兒比較順眼

佢選完港姐之後,有次商場活動見過佢真人,其實唔差,唔係咁豬扒

其餘兩個,no comment

男爵府

呢3個真係談不上順眼...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:carmen911 的帖子

我覺得陳庭欣做戲幾好, 近期公公,湊仔公都做得好。 不過可能俾港姐呢個銜頭規範住,人哋一睇,港姐唔係嘛,都唔靚,一蟹不如一蟹…… 如果作為演員,我覺得佢稱職,身型又好。 唔係“港姐”的話,觀眾可能仲會讚佢其實幾靚吖,

水晶宮

張嘉兒好咗好多
陳庭欣、張名雅真係唔太順眼,講嘢好造作,成日都好似懶索咁

水晶宮

張嘉兒好咗好多
陳庭欣、張名雅真係唔太順眼,講嘢好造作,成日都好似懶索咁

子爵府

回覆:carmen911 的帖子

張名雅好似發水麵包,面都脹卜卜

男爵府

減齡達人勳章

張名雅係邊個?

珊瑚宮

我見過張名雅 冇乜特別 演技直頭

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:陳庭欣我見過佢真人,完全係一個好普通的女

原帖由 freshrose 於 16-03-02 發表
陳庭欣我見過佢真人,完全係一個好普通的女仔,人地講我先知佢係冠軍…………

...
我都見過, 佢同高ling一齊拍嘢, 黑瘦矮仲要個咀唔靚,普通女仔一名

珍珠宮

好媽媽勳章

我覺得陳庭欣唔錯呀, 做主持ok, 口齒伶俐, 幾醒目.

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

個3個點做女一呀?好難頂啊!

首頁

尾頁

跳至