自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

引用:是私樓?我冇$1000 coupon .

原帖由 rc88 於 16-03-09 發表
是私樓?我冇$1000 coupon .
公屋

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

臭豬B媽咪 發表於 16-3-9 14:00
我上星期續咗500M $238簽24個月免6個月,送$1000 禮卷 + 12個月sim card + now 電視

...
好抵,有sales phone no. 嗎? thx

禁止訪問

公爵府

回覆 臭豬B媽咪 的帖子

seems good wor, may i have sales no ? thx thx

大宅

引用:Quote:原帖由 hosako 於 16-03-07 發表每個

原帖由 irisyeung1007 於 16-03-09 發表
我公屋,佢sales 我218/月,簽27個月免3個月,送900惠康coupon +samsung tab仲有個兒童apps

...
想請問呢個plan係咪家居上網for部tab架咋?因為個sales同我講話呢個plan用其他電腦手機係用唔到家居wifi,淨係部tab先會連接到。。。

大宅

引用:Quote:原帖由+irisyeung1007+於+16-03-09+

原帖由 sivam 於 16-03-11 發表
想請問呢個plan係咪家居上網for部tab架咋?因為個sales同我講話呢個plan用其他電腦手機係用唔到家居wifi,淨 ...
Sorry 我打完先發現講緊上網,呢個優惠應該係家居電話。

珍珠宮

引用:每個月$158,送$500惠康禮券,6個月免費回

原帖由 hosako 於 16-03-07 發表
每個月$158,送$500惠康禮券,6個月免費回贈,有部samsung tab,簽兩年半。算抵嗎

...
幾多mb

男爵府

每個月$158,送$500惠康禮券,6個月免費回贈,有部samsung tab,簽兩年半。算抵嗎

...
我都想要sale電話,thanks

禁止訪問

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆:PCCW 續約 最平可以幾多

侯爵府

引用:我上星期續咗500M+$238簽24個月免6個月,送

原帖由 臭豬B媽咪 於 16-03-09 發表
我上星期續咗500M $238簽24個月免6個月,送$1000 禮卷 + 12個月sim card + now 電視

...
因為我前排都續左約,請問你續左約,佢send俾你果份合約,有冇寫明送coupon ?續約果陣佢會話送coupon ,但合約冇寫,打去問又未覆,唔知肯唔肯整過張約

大宅

回覆:TamaCat 的帖子

有無電話呀

大宅

...
唔錯喎!可否給sales電話我?先謝謝

子爵府

引用:Quote:原帖由 hosako 於 16-03-07 發表每個

原帖由 蝦子 於 16-04-26 發表
唔錯喎!可否給sales電話我?先謝謝
你去香讨有板讨论上网的,你留下你屋苑就有sales pm你報价,个价系公价但看你的plan有sales会自己私人回700(老电168*30months plan)比你. i雞宝上次个sales私人回左1500比我,但用過一次我觉得慢不敢用i雞宝了。

男爵府

hosako 發表於 16-3-7 18:53

...
有冇sales電話可以給我嗎?謝謝!

大宅

我都就黎續約,有咩好價pm我

王國會長

王國會長

温韾提示:請勿於版面留下PM、EMAIL或索取相關資料,否則本文會被關閉, 多謝合作!

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

...

嘩,你咪平均$110/月
佢真是送$500劵比你??
我12月簽平,平均$160

翡翠宮

...

你呢個有幾多M?

翡翠宮

臭豬B媽咪 發表於 16-3-9 14:00

...

翡翠宮

irisyeung1007 發表於 16-3-9 12:25
我公屋,佢sales 我218/月,簽27個月免3個月,送900惠康coupon +samsung tab仲有個兒童apps

...

你有幾多mb?

首頁

尾頁

跳至