時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:美國本土

大圈琦唔該出嚟交代一下
還我知情權!

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

子爵府

嗰66000票, 以為支持本土,原來投晒畀美國。

伯爵府

好難唔懷疑個6萬幾票都係有糧出的。

伯爵府

好難唔懷疑個6萬幾票都係有糧出的。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

真係唔明香港甘多儍人支持泛民/本士~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

好陽下喎!

男爵府

大力大力 發表於 16-3-10 10:06
真係唔明香港甘多儍人支持泛民/本士~

我都講過一切源自香港人恐共情緒,你估啲人唔知拉布、掟蕉、幫南亞人搞酷刑提請、幫菲傭爭取綜緩、司法覆核阻基建、甚至掟磚頭對香港冇好處咩?

但係喺好多香港人心目中,『泛民(依家加埋本土) 衰極都好過共產黨』(我真係有朋友咁講過),無論泛民做幾多破壞香港嘅事,只要選舉前不斷炒起共產黨乃萬惡根源,唔選泛民聽日你就被坐洗頭艇番大陸、被自殺被滅聲被乜被物、你生 BB 要食毒奶粉、唔准你寫繁體字、你個仔就黎無得講粵語等等等,選民又唔係乖乖投票畀泛民?十幾年黎萬試萬靈。

子爵府

原來係金主嘅新寵

男爵府

恐共情緒源自傳媒跨大,李波做過乜冇人知,唔見共產黨捉我?英美都有咁做,唔見人講,美國重要飛架冇人機去剎佢講嘅恐怖份子,在人家眼中是未經公平審訊下入侵他國進行謀剎;毒奶粉?在香港買到嗎?唔准寫繁體字就更加係離譜,邊個講唔比?大部份嘢都係估,但依家假難民威脅已發生,比人洗腦嘅醒未?

男爵府

炒作反俄反中概念,喺世界各地仲有市場。無辦法!

[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

男爵府

美国想揾暴徒迫解放軍鎮壓,中国政府吾上當,最慘係班警察。

[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

所以要加強警察裝傋, 隨身 cam, 水砲車...etc

請警察們記住, 香港是付予權力予你哋去除暴安良, 維持秩序, 希望唔好放軟手腳
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

所以要加強警察裝傋, 隨身 cam, 水砲車...etc

請警察們記住, 香港是付予權力予你哋去除暴安良, 維持秩序, 希望唔好放軟手腳
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

子爵府

Prairie 發表於 16-3-10 11:12
恐共情緒源自傳媒跨大,李波做過乜冇人知,唔見共產黨捉我?英美都有咁做,唔見人講,美國重要飛架冇人機去 ...

男爵府

畀面勳章

美帝在重洋尋代理,今次泛民仲唔死

男爵府

根據劇本,泛民夠鐘離場,由暴徒接手搞武力街頭鬥爭,直至中国取消人民幣国際化,重新擁抱美元。

MsBusy    發表於 16-3-10 15:05

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

rayhong9 發表於 16-3-10 13:10
根據劇本,泛民夠鐘離場,由暴徒接手搞武力街頭鬥爭,直至中国取消人民幣国際化,重新擁抱美元。

...
版權條訂條例過唔到~一個一個認住佢哋
係時間換碼~止蝕!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Feathers 發表於 16-3-10 00:43
咁都叫密會?
似係有心比人見到
我都覺~
可能係向某班人施壓,美國佬最叻利用傳媒.

子爵府

引用:Quote:大力大力 發表於 16-3-10 10:06 真係

原帖由 jonwu 於 16-03-10 發表
我都講過一切源自香港人恐共情緒,你估啲人唔知拉布、掟蕉、幫南亞人搞酷刑提請、幫菲傭爭取綜緩、司法覆 ...
高鐵又炒番同一樣,哇,高鐵地盤原來有條路去到軍營架,一起好高鐵,成隊解放軍會即刻經高鐵入城……攞命

男爵府

csdenis 發表於 16-3-10 16:58
高鐵又炒番同一樣,哇,高鐵地盤原來有條路去到軍營架,一起好高鐵,成隊解放軍會即刻經高鐵入城……攞命:i ...

講果個低能信果個白痴。駐港解放軍都幾千人駛靠高鐵送過黎?深圳用公路過嚟駛幾耐?冇高鐵嚟唔到?

首頁

尾頁

跳至