親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:終於淘了套,成+set唔過200,覺得抵!我自己

原帖由 evitalcm 於 16-03-21 發表
終於淘了套,成 set唔過200,覺得抵!我自己覺得幾靚,哈哈!
好靚喎,自己著難嗎?
我都想要條link 呀,pls

男爵府

多謝 ! 阿女昨夜穿完不想除TIM 呀 ! 哈哈. 可以 POST LINK 嗎 ? 你去淘寳間店舖名叫 小美和服 ! 穿方法我都唔識呀, 不過上YOUTUBE 有O的教穿方法應該OK, 小朋友不太難吧 ! 我都係怕交還問題, 所以索性淘一SET, 竟然意外驚喜
你快樂,所以我快樂 !!!

珍珠宮

回覆:京都點租和服 ,請問有冇介紹

我book 左夢館,女女去著。
過幾日報告

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

男爵府

唔該晒大家

珍珠宮

我去完夢館,其實,還衫時,佢根本不會check 衫… 因為太忙,也太多人了…

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

子爵府

其實換完和服係咪去返京都站撘巴士入清水寺?

男爵府

回覆 evitalcm 的帖子

好靚,我都想淘一套給囡囡,可否給link嗎?謝謝

首頁

尾頁

跳至