夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你老公自己衰,仲凶你話離婚,佢真係冇良心。
結婚咁多年,有冇keep住打扮下?
有冇返工?
冇就用你老公錢打扮下,
搵返份工有寄托又有收入,
男人靠不住。

琥珀宮

回覆:c6同公司同事曖昧差不多一年

一年,真係要諗下點解決,唔係關係只會繼續僵

複式洋房

引用:+本帖最後由+me-ism+於+16-3-18+17:43+編輯

原帖由 me-ism 於 16-03-18 發表

樓主,要為自己打算下喇!
X2

男爵府

係我就快快揾律師九掂送个PK去堆田區,不過好多C9都自欺欺人拖泥帶水,又搬啲小朋友出來㸃㸃㸃……

複式洋房

岚月亮 發表於 16-3-18 22:19
你覺得無左個老公痛苦d,還是接受宜家咁痛苦d?
諗清楚呢個問題你就知道要點做嘎啦

...好認同...

珊瑚宮

畀面勳章

引用:無可能接受到吧!你老公心態真係好有問題!

原帖由 Lovelovebear 於 16-03-18 發表
無可能接受到吧!你老公心態真係好有問題!
你要為自己同小朋友好好打算, 佢根本想享齊人之福! 個女仔如果愛 ...
其實樓主妳口中所講嘅完整家庭只係得個殻,小朋友根本感受唔到愛喎。妳認為咁樣真係對小朋友好,無愛嘅家又真係小朋友想要嘅?!

珊瑚宮

畀面勳章

引用:係我就快快揾律師九掂送个PK去堆田區,不過

原帖由 tommy715 於 16-03-19 發表
係我就快快揾律師九掂送个PK去堆田區,不過好多C9都自欺欺人拖泥帶水,又搬啲小朋友出來㸃㸃㸃……

...

複式洋房

我個前夫都係同公司女同事曖昧 人地仲有老公仔女 前夫成日話我想多唔信佢 話邊有可能 人地有老公架 結果呢? 都係搞埋一齊 宜家叫得前夫 大家明白啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

變左就係變左,佢都講埋離婚,係時候為自己打算下

伯爵府

我朋友個case有D似。又係同咗個老公廿年,個老公又係同個同事攪埋,嗰個女人仲要係有老公同女。個男人迷晒落去,仲當我朋友係仇人咁,我朋友廿年嚟付出好多,無我朋友個男人唔會有今日咁嘅生活水平。個男人直情上晒腦,以為自己搵到真愛,白痴兼賤格。

揭發一年,本來以為有得掹,點知個男的始終心不在,現在已去到分居。

呢D女人,做得出D咁嘅事,心地好得去邊?唔好撻'愛情'兩個字出嚟,大家女人心知肚明,我唔信一開始會控制唔到,根本有心做呢D衰嘢,無同理心的人,點會係好人!

樓主,你老公自己錯仲要成日講離婚,我唔建議你啞忍,佢只會變本加厲咁折磨你。舖好路,灑脫D,同自己講佢無咗你係佢損失。小朋友屋企有愛最緊要,父母不和對佢哋影響仲大。相信自己可以比到愛個小朋友,展開新生活吧。你老公,就睇吓你決定放佢走之後會不會醒覺,唔會的話,要嚟都無用啦!

大宅

佢都做到咁明顯啦,離婚吧!無謂委屈自己咁唔開心。衰D講句"佢當你死"! 咁你咪死出去愛自己多D,下一秒話唔定有個更愛你的人在等你呢?就算無,單身又何況?最緊要開心,人生苦短,活在痛苦爭拗中,何必呢?

首頁

尾頁

跳至