自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

回覆:mickeyeva 的帖子

仲要話無言論自由做左政府喉舌

水晶宮

總之一句!你唔收就唔人道!

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

momo06 發表於 16-3-20 20:27
我唔明,話香港要跟中國先可退出,甘即系中國亦有呢條約,但點解中國無假難民問題?

...
佢地都大把,喺廣州都有大量非洲人,仲要言語不講,冇佢地符,前幾日yahoo新聞都有講,有錢既就黎香港,冇錢就去大陸

水晶宮

回覆:vivibabyvivi 的帖子

其實我有時覺得佢地同強人先夾、反咩啫、一樣想共人產、一樣反反反

男爵府

引用:我唔明,話香港要跟中國先可退出,甘即系中

原帖由 momo06 於 16-03-20 發表
我唔明,話香港要跟中國先可退出,甘即系中國亦有呢條約,但點解中國無假難民問題?

...
中國係大國, 地大, 可能有理由不退出, 而且南亞人邊個敢係中國地方搞事丫。
但hk地細, 人多, 多一宗暴力都嫌多喇。

個節目既人權組織仲要講到, 你退出難民公約都無用, 仲有其他法例令到香港一定要收留佢哋

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

個印印好似話唔夠錢使呀。
仲有呀,如果要遣返,佢寧願同個仔一齊c。

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

momo06 發表於 16-3-20 20:27

...
有架,中國都有好多難。真假難分,但都係非州及南亞。但應該冇印印姐姐。

男爵府

回覆:星期日檔案

垃圾港台, 點解唔執咗佢?

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

引用:Quote:momo06 發表於 16-3-20 20:27 我唔明

原帖由 vivibabyvivi 於 16-03-20 發表
佢地都大把,喺廣州都有大量非洲人,仲要言語不講,冇佢地符,前幾日yahoo新聞都有講,有錢既就黎香港,冇 ...
以我所知廣州果D系逾期居留/偷渡,系令公安頭痛,但政府毋須生養死葬

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 mikema820 於 16-03-20 發表

原帖由 agnesbee 於 16-03-20 發表
係鏗鏘集,港台出名同政府唱反合調
x 2

垃圾港台,次次都係插政府,支持佔中,根本就是黃屍宣傳電台~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

印印姐姐話佢由回教轉信基督教, 番印尼會死, 所以一定要留香港。

伯爵府

引用:個印印好似話唔夠錢使呀。仲有呀,如果要遣

原帖由 142526 於 16-03-20 發表
個印印好似話唔夠錢使呀。
仲有呀,如果要遣返,佢寧願同個仔一齊c。
...
個印印無啦啦話轉了宗教比追殺,我以前工人都是基督教喎.

個印印酷刑聲請三年,又大肚BB得歲半,咁老豆係邊? 可信性好低

男爵府

引用:Quote:原帖由 142526 於 16-03-20 發表個印

原帖由 8331 於 16-03-20 發表
個印印無啦啦話轉了宗教比追殺,我以前工人都是基督教喎.

個印印酷刑聲請三年,又大肚BB得歲半,咁老豆係邊? ...
係囉, 點解港台唔查清楚就甘報道, 甘咪誤導其他人丫。

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

腥講電台拍le D片,好似唔理香港民意咁,只是拍出黎比D外國人或南亞人睇咁,假設我係個D人,我都會黎腥講博一博。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 8331 於 16-03-20 發表個印印

原帖由 mikema820 於 16-03-20 發表
係囉, 點解港台唔查清楚就甘報道, 甘咪誤導其他人丫。
講起香港電台就火滖,洗政府錢,但日日就插政府,分化香港人~

香港政府真係無鬼用,比錢班廢物插自已~

142526    發表於 16-3-20 20:57
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唉…港台不看也吧!
已是反政府喉舌!

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 mikema820 於 16-03-20 發表

原帖由 大力大力 於 16-03-20 發表
講起香港電台就火滖,洗政府錢,但日日就插政府,分化香港人~

香港政府真係無鬼用,比錢班廢物插自 ...
咪系!呢d 叫比錢插自已!
仲話香港冇民主?

公爵府

侯爵府

以前系越南船氏
依加又要養新移民+假雞民!
香港政府太無能!

大宅

明知做難民唔會有工作收入,仲要生小朋友,生左又話佢地係一群可憐的小孩又話住劏房冇窗冇冷氣。老奉咁!

首頁
12345...6

尾頁

跳至